Asus VivoBook Max X541UV-XX745, laptop argintiu cu 2 kg

Laptopul Asus VivoBook Max X541UV-XX745 face parte dintr-o serie interesantă care oferă multe configurații interesante. Arată bine pe argintiu dar nu ar trebuie neglijate variantele pe maro, dacă vă plac altfel de configurații. Acest laptop se adresează multor utilizatori pentru că oferă exact ce vă doriți, doar că nu e cel mai performant. Procesoarele Core i3 pot fi folosit e pentru jocuri dar într-o anumită limită, ceva mai bune sunt cele Core i7 împreună cu o placă video ca GeForce MX150 (are un consum mai redus).

Sunt laptopuri cu configurații similare, dar nu toate au un ecran FullHD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele unui laptop sunt principalul motiv pentru care alegeți un astfel de gadget, iar procesorul e foarte important indiferent ce veți face pe el. Oricum,configurațiile sunt echilibrate, adică nu veți găsi un SSD M.2 sau placă video GTX pe un laptop cu procesor Core i3. Însă pe viitor s-ar putea să existe excepții dacă componentele vor deveni mai performante.

Cu fiecare generație, configurațiile consumă mai puțin de aceea nu e nevoie de baterii mari și autonomia oferită e aceeași, poate chiar mai mare în modul office. Nu e foarte scump pentru că ecranul are o rezoluție HD, iar alte modele oferă un ecran cu imagine mai detaliată. Conectivitatea e foarte bună la aceasta și pentru că e vorba de o generație nouă, are chiar și USB C (cablul poate fi introdus indiferent de față).

Păreri pro și contra

Consider că arată mai bine pe argintiu decât pe maro, dar aceasta depinde de preferințe. Veți observa că acest Core i3 e mult mai performant și eficient decât cele de acum câteva generații. Chiar dacă nu are Windows, laptopul e mai accesibil și voi puteți instala versiunea 10 cu un stick USB (alegeți din BIOS de pe ce să booteze).

Asus VivoBook Max X541UV-XX745 poate fi folosit pentru a rula jocuri mai vechi sau cu cerințe hardware inferioare. Totuși, fiecare utilizator are alte preferințe și poate că unii nu vor să depășească un anumit buget. De aceea există configurații ca acea de sus la un preț destul de redus. Bineînțeles, mai sunt și serii apropiate de aceasta care nu trebuiesc neglijate.

Te-ar mai putea interesa