Asus VivoBook Max X541UV-GO1047T, laptop cu nVIDIA 920MX

Un laptop cu software licențiat e acest Asus VivoBook Max X541UV-GO1047T care se adresează elevilor și studenților deoarece e performant, dotările sunt conforme și arată bine. E foarte important să aveți Windows 10 pe acesta deoarece alte versiuni mai vechi nu oferă drivere pentru componente atât de noi și cea mai nouă versiune se mișcă excelent. Nu aș putea spune că-i lipsește ceva, dar sunt laptopuri din alte serii care nu trebuiesc neglijate (gen Asus A550VQ).

Sunt laptopuri chiar mai performante decât acesta pentru că au procesoare superioare, dar în rest nu văd ce s-ar putea îmbunătăți la acesta (depinde și pentru ce vreți să-l utilizați). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe acesta e prezent unul dintre cele mai recente procesoare Core i3, iar modelul e unul de tip U pentru o autonomie ceva mai mare. Poate că nu are cel mai bun ecran, însă poate că nici nu vă este de folos unul FullHD. Un laptop cu un ecran mai bun costă mai mult și poate că nu vreți să depășiți un anumit buget.

Nu mai sunt laptopuri care au memorie DDR3 deoarece majoritatea au DDR4, astfel că se mișcă mult mai bine cu aceeași capacitate. Laptopurile pot fi upgradate până într-un anumit punct doar că unele serii nu permit prea multe modificări datorită construcției sale. Acest finisaj e prezent la multe modele și scoate mai bine în evidență tastatura și ecranul. Alături de acesta aș alege un mouse cu fir și chiar un router wireless performant.

Păreri pro și contra

Laptopurile noi sunt și mai portabile, adică sunt mai ușoare dar depinde de la o serie la alta. Acesta poate fi folosit pentru aproape orice, mai puțin gaming deoarece nu are componente high-end. În general, desktopurile sunt cele mai bune pentru gaming pentru că pot fi upgradate și au componentele sunt răcite mai bine.

Asus X541UV-GO1047T e ideal pentru utilizatorii office care nu sunt pasionați de jocuri, dar tot și-ar dori o placă video pentru redarea de conținut media și poate chiar 3D (unele programe necesită placa video dedicată).

Te-ar mai putea interesa