Asus VivoBook Max X541UV-GO1046, laptop cu port USB tip C

Sunt destul de multe laptopuri ca acest Asus VivoBook Max X541UV-GO1046, doar că nu au chiar cea mai recentă generație de procesoare Intel – Kaby Lake. Un procesor mai nou înseamnă o eficiență mai bună dar și performanțe puțin mai mari. Deci chiar dacă prețul e puțin mai mare decât la cele cu Core i3 Skylake, merită să faceți această alegere. Majoritatea laptopurilor din această serie sunt disponibile pe maro și e vorba de o culoare plăcută.

Cele mai vândute laptopuri sunt cele cu placă video dedicată deoarece pot rula jocuri la detalii minime sau medii (depinde de jocuri). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Componentele sunt motivul principal pentru care ați alege un astfel de laptop, dar și designul trebuie să fie unul elegant dacă-l vreți pentru acasă. Culoarea maro scoate în evidență mai bine tastatura deoarece e pe o nuanță mai deschisă. Sunt și variante pe alte culori, dar acest finisaj e cele mai popular.

Ecranul acestui laptop e unul de 15 inci cu imagine HD, dar pot fi variante puțin mai scumpe cu imagine FHD. Restul componentelor sunt foarte bune și depinde de fiecare, poate că alții și-ar fi dorit un hard disc spațios ori un SSD. Pe viitor, se poate schimba hardul instalat cu un SSD pentru ca sistemul și aplicațiile să ruleze mai rapid. Chiar dacă pare să aibă o baterie mică, autonomia sa e mare când nu rulați conținut video sau jocuri. Ideea e să nu solicitați prea mult configurația sa sau să selectați o luminozitate maximă la ecran.

Păreri pro și contra

Consider că are un preț acceptabil, dar poate veți avea ocazia să-l achiziționați la promoție. Laptopurile stau foarte bine la capitolul conectivitate, deci pot fi cele mai bune gadgeturi care pot înlocui un desktop. Poate că nu are un ecran generos sau posibilități numeroase de upgrade, însă mulți nu vor mai mult.

Laptopurile multimedia sunt de multe tipuri, doar că cesta e unul dintre cele mai ieftine variante. Asus VivoBook Max X541UV-GO1046 arată foarte bine de aceea am și pus prezentarea de la final pentru cei interesați.

Lasă un comentariu