Asus VivoBook Max X541UV-DM726T, laptop cu Windows licențiat

Laptopul Asus VivoBook Max X541UV-DM726T e ceva mai scump decât varianta fără terminație T, deoarece acesta are Windows preinstalat. Arată ca oricare alte model doar că această generație oferă un ecran 1080p care va fi apreciat deci cei care redau conținut de calitate sau vor să aibă o imagine mai detaliată (nu mai trebuie să dați zoom). Poate că nu vă veți face o idee despre ele, de aceea am și pus clipul de la final. Poate că acesta nu e cel avansat model de pe piață, dar veți apreciat configurația și dotările sale în acest buget.

Dacă vă depășește bugetul, atunci ar trebui să alegeți o variantă HD fără Windows. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dacă nu vă plac laptopurile prea compacte, atunci optați pentru unul clasic cu ecran de 15 inci și imagine 1080p. Procesoarele Kaby Lake sunt cele mai recente și au tehnologii destul de avansate, iar e acesta e un Core i5-7200U. Mai sunt și procesoarele HQ care se adresează pasionaților de jocuri și alături de acestea sunt și plăci video pe măsură.

Procesorul are o placă video proprie care se dezactivează când rula conținut video ori un joc 3D. Astfel, vă veți folosi de modelul GeForce 920MX care are 2GB memorie dedicată. Dacă vreți să încercați un joc la detalii mai reduse, atunci puteți să luați în calcul o memorie RAM de 8GB, deoarece memorie RAM instalată de 4GB nu e suficientă. Tot mai multe jocuri cer o memorie RAM mai generoasă, de aceea mulți gameri ajung să aibă configurații cu 16GB RAM.

Păreri pro și contra

Noile laptopuri oferă și un port ceva mai special – USB 3.1 tip C, dar acesta nu va fi folosit prea des deoarece nu sunt multe periferice ori gadgeturi care se folosesc de un astfel de cablu. Configurația e de ultimă generație, motiv pentru care autonomia și performanțele vor fi mari.

Asus X541UV-DM726T face parte din cea mai recentă generație de laptopuri, motiv pentru care eficiența nu poate fi pusă la îndoială. Pentru cei care sunt interesați, am pus și prezentarea de la final pentru a vedea cum arată această serie indiferent de componentele folosite.

Te-ar mai putea interesa