Asus VivoBook Max X541UJ-GO421T, laptop cu i3 și Windows 10

ASUS VivoBook Max X541UJ-GO421T e un laptop apărut pe piață în anul 2017 și se adresează celora interesați de un laptop bun pentru acasă ori la birou. Se va descurca de la bine în sus în orice tip de sarcină mulțumită procesorului i3, plăcii video dedicate și faptului că are preinstalat Windows 10.

Modelul acesta de Asus X541UJ vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe banii aceștia primim un laptop care vine cu tehnologie de generație nouă și portabilitate foarte bună. Din poza de alături poți vedea că acest model e unul cu un design nu foarte diferit de cel al modelelor X din anii trecuți.


Caracteristici

Modelul ASUS X541UJ-GO421T e unul cu ecran de 15,6 inci care are rezoluție de 1366×768 pixeli, panel ok și care e glare. Ecranul e unul suficient pentru un astfel de laptop.
Procesorul e un i3 model 6006u din seria Skylake, iar în acest fel beneficiem de tehnologie de generație nouă.
Memoria dispozitivului e una de 4 giga tip DDR4 și se pot adăuga până la 16 giga. (Conform producătorului, laptopul are un slot de memorie, iar acesta e ocupat.) Hardul e unul de 500 de giga, adică destul de încăpător, iar părerea mea e că nu aveți nevoie de mai mult.
Pentru jocuri ori sarcini care au nevoie de procesare video acest model are placă GeForce 920M cu memorie de 2GB.
Chiar dacă are o baterie cu 3 celule aceasta ține destul de mult, adică vreo 3-4 ore.
Pe partea de porturi are tot ce ți-ai dori, adică USB 3.0, 2.0, HDMI și VGA. Pentru conectarea la net se poate folosi de LAN 10/100 sau de wireless N.

Păreri pro și contra

Apreciez la acest model că arată bine, că nu costă mult, aspectul plăcut, că are Windows și componentele ok (de exemplu procesorul i3 6006U scoate 3121 puncte la benchmark).
Contra ar fi că nu vine cu unitate SSD și se pare că placa de rețea LAN nu e cu suport Gigabit.

Concluzie

Laptopul Asus de față face parte din seria X541UJ și se adresează persoanelor interesate de ceva solid care poate face față oricărei situații.
Din clipul alăturat poți vedea mai bine cum arată acest model.

Te-ar mai putea interesa