Asus VivoBook Max X541UA-GO1710, laptop albastru accesibil

Laptopurile colorate nu sunt foarte căutate deoarece mulți pun accent pe componente, însă pentru cei care vor un laptop albastru, o recomandare e acest Asus VivoBook Max X541UA-GO1710. Poate că vă place mai mult un model pe maro, roșu sau argintiu. Din câte am observat prețurile sunt cam aceleași, dar depinde și de promoție și generație procesorului. Sunt destul de multe laptopuri cu Intel Skylake deoarece e puțin mai accesibil procesorul dar diferențele de performanță nu sunt vizibile.

Un astfel de model e mult mai vizibil decât altele (cum sunt cele pe negru sau gri). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate că nu ați văzut multe laptopuri cu procesor i3-7100U, însă e bine să alegeți cea mai recentă generație de procesoare de la Intel. Aceasta e numită Kaby Lake și oferă și plăci video integrate pe măsură. Totuși, pentru anumite aplicații sau jocuri, recomand plăcile video cu memorie video dedicată. Diferența de preț e foarte mică dar să nu credeți că veți avea un laptop de gaming profesional într-un buget așa de mic.

Ecranul e foarte important dacă vizionați conținut media de la o distanță mai mare, iar eu aș conecta un monitor sau TV la acesta pentru că ecranul laptopului nu e IPS. Laptopurile pot fi folosite ca media playere portabile dar e nevoie de un cablu HDMI și să instalați Windows pe acesta. Doar la Core i5 și Core i7 sunt alternative HQ care se adresează pasionaților de jocuri.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine pe această culoare, iar tastatura e vizibilă chiar și în condiții de luminozitate redusă. Sunt laptopuri chiar mai accesibile decât acesta, însă nu mi-aș îndrepta atenția spre un procesor inferior. Pe lângă toate acele porturi, acesta oferă și conector HDMI pentru un monitor mai performant. Cred că v-am oferit suficiente motive pentru a-l alege.

Laptopul Asus VivoBook Max X541UA-GO1710 nu costă mult pentru câte oferă și nu orice brand poate oferi astfel de laptopuri. Pot spune că nu are concurență și astfel de laptopuri sunt mai scumpe la alte branduri.

Te-ar mai putea interesa