Asus VivoBook Max X541UA-GO1376T, laptop cu Windows 10 instalat

Laptopul Asus VivoBook Max X541UA-GO1376T e unul dintre numeroasele modele ale acestei serii și sunt destul de puține cu software licențiat. Acesta ca multe altele, are un finisaj pe maro care e plăcut dar pot fi variante și pe alte culori. Indiferent de culoare, cred că veți alege un laptop pentru ce componente are incorporate. Dotările sunt aceleași la mai toate modelele, doar că unele model mai scumpe pot avea și un ecran 1080p. Dar nu are sens un ecran atât de detaliat dacă nu vizionați un astfel de conținut și o rezoluție superioară poate afecta autonomia maximă a laptopului.

O variantă fără Windows 10 instalat costă ceva mai puțin și vă poate ajuta să economisiți niște bani. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E foarte important că un laptop să vină cu cea mai recentă generație de componente, iar un Core i7 Kaby Lake e o alegere inspirată. E normal ca un laptop cu generația a 7-a să fie puțin mai scump decât unul cu a 6-a generație. Chiar și palca video integrată e superioară, dar tot nu o recomand celor pasionați de jocuri. E nevoie de un alt model dacă vreți să încercați jocuri iar prețul va fi destul de mare.

Are un display standard, adică nu vine cu nimic special dar poate că e de ajuns că doar va fi folosit de la o distanță mică. Are software care reduce lumina albastră, dar puteți folosi și ochelari de protecție.

Păreri pro și contra

Vine cu cele mai utile porturi și tehnologii fără fir, dar e loc de mai bine dacă e să-l comparăm cu laptopurile premium. E dotat cu o baterie foarte bună deoarece suportă mai multe încărcări dar și autonomia e mai generoasă în anumite condiții. Are o configurație office destul de performantă, deci autonomia maximă poate fi atinsă destul de ușor. Laptopurile de gaming sau multimedia vin cu placă video dedicată, care o puteți folosi pentru jocuri, dar autonomia are de suferit.

Asus VivoBook Max X541UA-GO1376T e un gadget care poate înlocui un desktop deoarece rulează același software sau poate chiar o versiune mai nouă. Pe un laptop atât de nou nu aș instala alt sistem de operare pentru că aveți nevoie de drivere compatible pentru componentele existente.

Te-ar mai putea interesa