Asus VivoBook Max X541UA-GO1376, laptop cu Endless OS

Laptopul Asus VivoBook Max X541UA-GO1376 poate fi folosit de oricine și performanțele sunt asigurate de noul procesor Core i3-7100U. E puțin mai scump decât altele pentru că e vorba de o tehnologie nouă la procesor, baterie SuperBatt și port USB tip C. Acestea sunt motive pentru a-l alege și e vorba de o întreagă serie, adică pot fi și alte laptopuri cu aceste caracteristici speciale. Poate fi utilizat de micile companii deoarece se poate instala Windows 10, Endless OS nu mi se pare o opțiune prea productivă (se adresează celor care vor să ruleze conținut media și să navigheze pe web).

E vorba de un brand popular și care își mărește semnificativ cota de piață. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Am observat că unele variante cu ecran 1080p nu au unitate optică, iar cele mai multe cu ecran HD au acea unitate. Sincer, nu are sens unitate DVD cât timp se poate instala sistemul utilizând doar un stick de memorie. Chiar și instalarea sau reinstalarea sa nu va fi chiar în fiecare lună ci poate o dată pe an. Dacă aveți un antivirus bun și un program de curățare a datelor inutile, nu veți avea probleme o perioadă îndelungată.

Nu-i lipsește nici un port, are chiar și tehnologii wireless care ușurează conectarea diverselor periferice sau chiar la internet (la un router wireless). Se poate conecta la net chiar și cu un cablu LAN.

Păreri pro și contra

Poate că nu oferă cele mai avansate componente și tehnologii, dar voi trebuie să știți că un Core i3 Kaby Lake e mult peste un procesor din generațiile precedente (de acum 2-3 ani). Deci puteți să înlocuiți desktopul cu un laptop, iar portabilitatea nu va mai fi o problemă, plus că nu vor mai fi multe cabluri în jurul său.

Asus VivoBook Max X541UA-GO1376 se adresează celor care vor un gadget nou și să nu fie foarte scump. Dacă nu vă plac sau nu vreți să încercați jocuri pe un laptop, ci preferați să vizionați live streamuri pe Youtube, această configurație e de ajuns.

Te-ar mai putea interesa