Asus VivoBook Max X541UA-DM1231, laptop office cu SSD

Sunt multe laptopuri care pot fi folosite de acasă, dar Asus VivoBook Max X541UA-DM1231 e suficient de performant chiar și pentru a fi folosit în cadrul companiilor mai mici. Arată ca multe alte modele doar că acesta are o configurație ceva mai simplă, adică îi lipsește placa video dedicată. Totuși, această serie tinde spre una premium și se poate observa că are un ecran FullHD. Cu fiecare generație laptopurile devin tot mai atractive, dar și prețul lor e tot mai mare. Astfel că vor fi și subserii pentru cei cu un buget mai limitat.

Îmi place cum arată și chiar nu văd ce nu v-ar plăcea la el în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Asus X541UV DM729

Componentele acestui laptop sunt decente pentru că fac parte dintr-o generație destul de nouă. Chiar dacă nu are Intel Kaby Lake, generația Intel Skylake e la fel de eficientă pentru orice. Placa video a acestui model Core i3 poate fi folosit pentru a rula conținut media 1080p. Display-ul său nu e cel clasic, pentru că vine cu o rezoluție mai mare.

De asemenea, în locul hard discului e instalat un SSD care va îmbunătăți mult performanțele laptopului. Chiar dacă nu oferă mult spațiu de stocare, nici nu e nevoie pentru că aplicațiile vor rula decent. Laptopul nu are unitate optică pentru a deveni mai portabil și aș nu avea sens. Cu un stick USB 3.0, instalarea sistemului de operare va dura foarte puțin.

Păreri pro și contra

Aveți toate motivele pentru a opta pentru acest laptop și mi se pare destul de accesibil pentru ce oferă. Autonomia de lucru depinde de cum îl folosiți, dar în modul economic poate fi foarte mare (nu folosiți tehnologi wireless, setați o luminozitate mică la ecran și nu redați conținut video). E un laptop portabil cu o greutate de numai 2 kg și poate vom vedea un raport ecran/carcasă mai mare la următoarele generații. Astfel, laptopul va fi mai mic char dacă ecranu le același și am văzut această caracteristică la seria Zenbook.

Asus VivoBook Max X541UA-DM1231 foarte fi pus în locul unui desktop deoarece oferă dotări numeroase și se poate conecta chiar și un televizor la acesta dacă imaginea vi se pare mică.

Te-ar mai putea interesa