Asus VivoBook Max X541UA-DM1226D, laptop cu procesor Intel Core i7-7500U

Laptopul Asus VivoBook Max X541UA-DM1226D e unul dintre multele modele care sunt disponibile pe piață și care nu costă foarte mult. Poate că inițial ați putea spune că e scump, dar trebuie să luați în calcul că are un procesor foarte bun pentru utilizare office, ecran FullHD, o baterie mult mai bună decât generațiile precedente (număr dublu de cicluri de încărcare față de cele clasice). Bineînțeles, mai sunt și alte motive pentru care puteți alege cu încredere această serie.

Sunt multe laptopuri care pot fi folosite pentru a rula jocuri, iar acesta nu e unul dintre ele pentru că nu are acea placă video dedicată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un laptop office performant oferă cel mai bun procesor din serie și nu trebuie să aibă un consum foarte mare de energie. Sunt destule configurații pe piață la prețuri atractive, dar chiar nu are sens să alegeți o generați mai veche decât Skylake. Procesoarele au plăci video proprii dar care nu sunt cele mai bune pentru gaming.

Autonomia maximă poate fi atinsă doar în anumite condiții și oricum nu cred că vă interesează cât timp îl folosiți la birou conectat la o priză. Aș instala doar Windows 10 pe acesta deoarece vine cu drivere pentru componente atât de noi. Laptopurile fără unitate DVD sunt la fel de utile ca și restul deoarece au porturi USB 3.0 pentru conectarea de memorii USB.

Păreri pro și contra

Performanțele sunt asigurate de procesor și nu e unul oarecare, ci e vorba de un Core i7. Suportă cel mult 8GB RAM și dacă vă doriți îl puteți upgrada pe viitor. Dotările sunt foarte bune pentru cât costă și nu aș putea spune că-i lipsește ceva. Bineînțeles, alte serii oferă chiar și dotări premium, dar nu sunt chiar la fel de accesibile.

Asus VivoBook Max X541UA-DM1226D e doar unul dintre multele modele ale acestei serii și consider că merită încercat. Nu are sens să vă zgârciți, un laptop performant face față oricărei provocări. Prezentarea de jos e valabilă pentru seria A care arată la fel și configurațiile sunt similare.

Te-ar mai putea interesa