Asus VivoBook Max X541UA-DM1225D, laptop office performant

Laptopul Asus VivoBook Max X541UA-DM1225D e unul dintre cele mai performante modele office de pe piață și dotările sunt corespunzătoare. Sunt multe configurații disponibile, chiar dacă acesta e de tip office sunt și variante multimedia care poate v-ar interesa. Am pus atât o poză cât și un clip la final pentru a vedea mai bine cum arată un astfel de laptop. Sunt serii similare care ar putea concura cu aceasta doar că nu oferă oferă aceleași componente, iar SSD-ul e un plus pentru orice laptop (totul pornește instant).

Alternativele sunt destule dacă luăm în calcul și alte branduri ori alte serii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

laptopurile office nu mai sunt atât de populare deoarece cam toți utilizatorii vor un laptop multimedia pe care să încerce din când în când un joc. Componentele sale sunt destul de bune: Core i5 Kaby Lake, Intel HD 620, SSD de 128GB. Ecranul 1080p e un punct forte deoarece sunt destul de puține astfel de ecrane pe laptopurile actuale. Bineînțeles, cu fiecare generație, laptopurile sunt tot mai dotate și cred că la un moment dat nu prea mai merită să optați pentru un desktop.

Depinde și cât de mult vă doriți un ecran mare sau poate vreți să schimbați mai rar acest tip de gadget, dar nu poate fi upgradat chiar așa de ușor. Spun asta pentru că unele componente nu pot fi schimbate. E ceva mai accesibil decât altele pentru că are Free DOS, iar pe acesta puteți pune doar Windows 10.

Păreri pro și contra

Îmi place cum arată, dar există variante și pe alte culori dacă țineți la aspectul exterior. Componentele sunt destul de noi, deci eficiența și performanța nu pot fi puse la îndoială. Poate ține locul unui desktop datorită porturilor oferite.

Asus X541UA-DM1225D poate fi folosit pentru aproape orice, mai puțin jocuri datorită lipsei plăcii video dedicată. Chiar și laptopurile multimedia nu sunt ideale pentru gaming deoarece toate componentele trebuie să fie conforme (procesor de tip HQ, dacă se poate să fie Core i7). Jos am pus o prezentare a unui astfel de laptop și chiar dacă nu are aceleași componente hardware, acestea arată la fel.

Te-ar mai putea interesa