Asus VivoBook Max X541NA-GO023, laptop ieftin cu Endless OS

Unul dintre multele modele ale serie VivoBook Max e acest Asus X541NA-GO023 care are și un preț foarte atractiv pentru ce oferă. Bineînțeles, e un laptop pentru taskuri simple și nici nu vă puteți aștepta la mai mult în acest buget. De cele mai multe ori nu e nevoie de un plus de performanță pentru că e vorba de un gadget portabil care poate înlocui un PC într-o oarecare măsură. Îl puteți lua la copii dacă nu vreți ca ei să se joace jocuri 3D violente, pentru că performanțele grafice sunt reduse.

Toate laptopurile acestei serii arată la fel fie că sunt pe maro, fie că sunt pe gri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E dotat cu unul dintre cele mai bune procesoare de pe piață – Celeron N3450 Quad Core. Nu prea aș mai recomanda modele Dual Core pentru că performanțele sunt destul de scăzute. Acesta vine cu o placă video proprie care nu se poate cu una dedicată. Multitaskingul e satisfăcător pe acesta deoarece e dotat cu 4GB memorie și nici nu e nevoie de mai mult.

Se poate folosi un stick USB 3.0 pentru a transfera date sau pentru a instala sistemul de operare. Această interfață e de 10 ori mai rapidă decât cea 2.0, dar sunt și versiuni mai noi (3.1 tip C).

Păreri pro și contra

Poate rula orice tip de conținut video cu acea placă video incorporată și nu e nevoie de mai mult. E făcut pentru aplicații office și alte taskuri zilnice care nu cer multe resurse. Chiar dacă are doar n ecran HD, nu cred că ați fi încercat un conținut ceva mai detaliat pe un ecran de 15.6 inci. Laptopurile pot fi folosite și ca playere multimedia, dacă mai dețineți un televizor sau monitor, puteți să le conectați cu un cablu HDMI.

Asus X541NA-GO023 e un gadget destul de interesant și nu e singurul deoarece discutăm de o întreagă serie de laptopuri. Chiar dacă unele arată ca și acesta, pot avea la interior chiar și alte componente. Oricum, pentru jocuri există alte serii cum sunt cele RoG Strix.

Te-ar mai putea interesa