Asus VivoBook Max X541NA-GO009, laptop roșu ieftin

Laptopul Asus VivoBook Max X541NA-GO009 reprezintă o soluție accesibilă și performantă în acest preț. Poate că nu are cel mai avansat procesor, dar acesta face parte dintr-o generație nouă care impresionează la capitolul eficiență. Autonomia e mai mare la variantele cu procesoare mai puțin performante, dar mai sunt și cele de tip U care costă mai mult. Sistemul de operare Endless OS mi se pare interesant și poate fi o alegere bună deoarece e vorba de o configurație destul de modestă care poate rula și Windows 10.

Sunt destul de multe laptopuri colorate, dar cele mai multe sunt pe gri sau argintiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dacă nu știți, are un procesor cu două nuclee din seria Celeron model N3350. Acesta face parte din familia Apollo Lake care e diferită de Skylake și Kaby Lake, se poate observa la preț. La capitolul dotări nu se văd prea multe diferențe majore, adică are dotările clasice și nici nu are nevoie de memorie DDR4. Laptopul se mișcă foarte bine și cu un HDD, dar orice laptop poate fi upgradat cu un SSD.

Laptopurile nu mai au nevoie de multe porturi deoarece și tehnologiile wireless sunt foarte utile. Multifuncționala se poate conecta la un router mai performant. Laptopul nu are WiFi ac, dar voi puteți lua un router mai performant pentru a avea o viteză maximă pe wireless. Apreciez că are cel mai nou port USB 3.0 tip C, adică puteți folosi un stick de memorie cu interfață C (poate fi introdus indiferent de față).

Păreri pro și contra

Mă gândesc că acest laptop îl doriți pentru persoana iubită și nu are sens să alegeți un model cu placă video dedicată dacă aveți o consolă pentru jocuri sau poate persoana respectivă nu se joacă. Multe persoane punct accent pe cum arată acel laptop și nu pe ce oferă.

Asus X541NA-GO009 arată destul de bine și sunt destul de puține prezentări cu laptopuri accesibile, motiv pentru care am ales să pun prezentarea cu modelul pe maro. Sunt și variante pe alte culori, dar acest aspect nu mi se pare prea important.

Lasă un comentariu