Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus VivoBook Max F542UN-DM265, laptopul cu placă grafică MX150 de 4GB

Laptopul Asus VivoBook Max F542UN-DM265 are o placă video dedicată ca multe altele doar că pe acesta avem versiunea MX150 4GB. Sunt serii de la acest brand care merită luate în considerare, însă nu toate oferă aceeași configurație cu același preț. Acesta poate fi pe placul multora deoarece are capabilități de gaming, iar voi îl puteți folosi și ca unul office. Nu costă foarte mult pentru că nu are Windows 10 sau dotări speciale cum sunt tastatura iluminat, cititorul de amprentă sau altele.

Chiar dacă nu pare a fi mult mai diferit decât restul, la interior are un Core i7 nou cu performanțe mari că doar are 4 nuclee. Numai  Core i3 mai are două nuclee, iar aici facem referire doar la aceeași familie de procesoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Componentele acestui gadget portabil sunt destul de avansate și eficiente. Chiar dacă nu e ca și un desktop, nu mai e nevoie de prea multe periferice și mă refer chiar la monitor. Un laptop nou are ecran 1080p pentru a vă bucura de imagini mult mai detaliate. Slotul liber permite montarea unei memorii de 8GB, astfel veți avea suficient și pentru câteva jocuri.

Tastatura e plăcută la scriere și e mult diferită de cea mecanică, în caz că ați folosit doar tastaturi de PC. Optați pentru laptopurile cu SSD deoarece pornesc mai rapid și aplicațiile se deschid instant.

Păreri pro și contra

Dotările sale sunt foarte utile și sunt importante cât timp nu aveți un PC sau alt laptop. Poziționarea porturilor e foarte importantă și veți vedea că cele mai importante sunt pe partea stângă, pentru ca voi să puteți pune un mouse pe birou și să nu vă deranjeze cablurilor. Cele fără fir sunt bune pentru office, dar nu și pentru jocuri din cauza dpi-ului.

Asus F542UN-DM265 e un gadget nou care poate fi folosit de oricine iar dacă aveți un televizor aproape, e nevoie doar de un cablu HDMI bun pentru a vă mări spațiu de lucru sau poate vă decideți să vizionați un film pe un ecran mare alături de persoana iubită.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu