Asus VivoBook Max F542UN-DM127, laptop cu SSD 256GB

Acest Asus VivoBook Max F542UN-DM127 nu e cu mult mai diferit de laptopurile din seriile X, doar că sunt mici diferențe. Componentele acestui laptop scot în evidență faptul că e vorba de o serie multimedia, doar că are anumite limitări. E evident că nu se poate compara un Republic of Gamers deoarece bugetul e mult diferit și la interior sunt alte tipuri de componente. Chiar și dotările diferă de la o serie la alta și se poate vedea pe lateral.

Laptopul arată ceva mai bine pe gri decât pe maro cum am văzut la multe laptopuri similare de la acest producător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele din generația nouă oferă mai multe nuclee care vor fi utile în anumite aplicații profesionale, iar dacă vă rezumați stric la programe office, nu ar avea sens să cheltuiți mai mult. E foarte util un SSD mare pentru că e rapid și puteți stoca destul de multe pe el.

Ecranul său e cel standard doar că rezoluție una Full HD pentru că cerințele au crescut. Totuși, ecranele pot fi de mai multe tipuri în funcție de panelul său și nu se vede mare diferență dacă stați aproape de el. Răcirea laptopului e eficientă pentru ca performanțele să rămână constante multe ore, iar voi puteți folosi un stand pentru ca aerul să circula mai bine și pe sub șasiu.

Păreri pro și contra

Acesta e echipat cu suficient de multe porturi, o placă de rețea Gigabit, tehnologie WiFi ac, hardware nou și un design plăcut. Placa video de pe acesta e una bună pentru rula un joc la detalii mici și rezoluție cât mai mare, dar nu se apropie ca performanțe de una GTX. Autonomia laptopului e un alt punct foarte însă depinde cum veți folosi acest model. În opinia mea, producătorii pot renunța complet la unitate DVD deoarece e mult depășită, adică viteza de transfer e inferioară porturilor USB și nimeni nu mai stochează pe discuri.

Asus F542UN-DM127 vine cu Endless OS, iar voi trebuie să-l ștergeți și să puneți Windows 10. Recomand să folosiți un stick USB pentru ca instalarea să dureze cât mai puțin.

Te-ar mai putea interesa