Asus VivoBook Max A541NA-GO432, laptop pentru studenți

Laptopul Asus VivoBook Max A541NA-GO432 e un model ieftin dar suficient de performant pentru taskuri zilnice. E un laptop pentru studenți deoarece e accesibil, oferă toate dotările necesare și chiar componente bune. Îi lipsește doar sistemul de operare Windows 10 care îl puteți instala ușor chiar de pe un stick USB 3.0 (alegeți din BIOS de pe ce să booteze) sau alegeți direct un laptop cu Windows. Autonomia bateriei e destul de mare și suportă chiar mai multe cicluri de încărcare – până la 700 de cicluri.

Această serie e destul de similară cu X541 și de aceea merită luată în calcul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

În funcție de buget, anumite modele pot avea chiar și un ecran FullHD, dar în acest caz e vorba de unul HD. Oricum, un ecran cu rezoluție mai mare poate reduce din autonomia laptopului și poate că nu vă doriți acest lucru. Depinde și unde vreți să folosiți laptopul, deoarece nu aveți nevoie de baterie dacă îl țineți conectat la priză.

Procesorul Intel Celeron Dual Core N3350 e destul de popular însă pot fi și variante diferite cum e Quad Core N3450, care e ceva mai bun. Nu are un hard disc oarecare, ci e unul cu capacitate destul de mare pentru a putea pune conținutul media dorit – 1TB. Până la urmă alegeți un laptop în funcție de ce vreți să faceți pe el.

Păreri pro și contra

Are un preț destul de bun pentru un laptop cu atâta spațiu de stocare, memorie RAM generoasă și un procesor Dual Core cu tehnologie 14 nm. Procesorul e cel mai mare consumator și e foarte important ca el să fie cât mai eficient, iar modelele noi chiar nu vă pot dezamăgi. Ceva mai bun sunt modele Pentium și Core i3, dar bugetul trebuie să fie cu cel puțin 400 de lei mai mare.

Asus VivoBook Max A541NA-GO432 poate fi folosit oriunde pentru că are o greutate de numai 2 kg. Pentru cei care vor să vadă mai bine un astfel de laptop, am ales prezentarea de la final care e cu o serie asemănătoare.

Te-ar mai putea interesa