Asus VivoBook K512JA, laptop cu tastatură iluminată şi cititor de amprente

Asus VivoBook K512JA e un laptop modern dotat cu procesor i7-1065G7 (modelul K512JA-EJ374) sau i3-1005G1 (modelul K512JA-EJ373) aşa încât să poată fi utilizat cu succes la sarcini solicitante. Cipul grafic e unul integrat de la Intel şi va fi suficient pentru filme Full HD şi sarcini video similare.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi se comportă fără reproşuri în orice sarcină.


Păreri pro şi contra

Laptopul Asus K512JA e un laptop de 15 inci cu ecran care are rezoluţie FHD şi strat anti-glare.
Stă bine pe partea de memorie deoarece are 8GB memorie RAM şi un SSD de 512GB sau 256GB.
Nu are unitate optică, dar are 4 porturi USB, HDMI, bluetooth, wireless ac 2×2 şi alte lucruri utile.
Portabilitatea a e una foarte bună întrucât are o greutate de 1,8kg şi o baterie care ţine şi 4 ore (e una cu două celule).
Nişte facilităţi utile sunt tastatura iluminată şi cititorul de amprente. Nu trebuie uitat de balamaua Ergolift care ridică laptopul şi oferă un unghi potrivit pentru aerisire şi pentru o tastare uşoară.
Din păcate nu vine cu memorie video dedicată, iar din această cauză recomand acest model care vine cu i7 şi grafică Nvidia.
Nu are Windows şi de aceea vă recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB. Driverele vor fi instalate automat după conectarea laptopului la Internet.
Sunetul e unul ok, laptopul având difuzoare stereo. Pentru audiţie mai de calitate recomand un sistem 2.1 conectat la laptop.

Modelul acesta e unul modern combinaţie între ultrabook şi desktop replacement.
Nu aş putea spune că portabilitatea e unul dintre principalele sale atuuri, dar nu stă prea rău la acest capitol.
Despre brandul Asus trebuie spus că e unul asiatic care se află în topul preferinţelor la nivel mondial. Este foarte cunoscut pentru laptopurile sale de gaming, multimedia, office şi business.

Te-ar mai putea interesa