ASUS Vivobook Go 14 Flip TP1400KA, laptop 2 în 1

Laptopurile 2 în 1 sunt ceva mai puține pe piață pentru că nu este o cerere foarte mare pentru ele, deoarece mulți utilizatori preferă mouse-ul. Bineînțeles, productivitatea nu este foarte mare cu un ecran touch deoarece este utilizat doar pentru navigare web. Ar mai fi și tabletele cu Windows 11, însă și acelea sunt foarte scumpe și tot aveți nevoie de o tastatură fizică pentru a scrie. ASUS Vivobook Go 14 Flip TP1400KA este un astfel de gadget și vedem că este oferit de un brand de top care este prezent pe piață de mulți ani.

Nu costă atât de mult pentru are un hardware mai modest și și nici nu ar avea nevoie de mai mult pentru că ne rezumăm strict la anumite sarcini. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Trebuie comparat cu o tabletă și nu cu un laptop, însă hardware-ul este puțin diferit și trebuie să apreciem că avem cel mai nou sistem de operare Windows și SSD de tip M.2. Acesta este mai spațios și mai rapid decât memoria eMMC. Este echipat cu difuzoare, microfon, cameră web HD, adică nu sunt necesare alte periferice însă performanțele sunt modeste pentru că sunt integrate.

Din imagine se vede că este vorba de un laptop nu foarte mare, ci potrivit pentru ce veți face pe el și nu cred că vă doriți să fie foarte greu. Un laptop cu ecran mare, e și destul de greu însă depinde și din ce serie face parte. Consider că hardware-ul este acceptabil, la fel și conectivitatea. Chiar dacă procesorul nu este foarte popular, vorbim de o generație nouă cu tehnologie pe 10 nm care este cea mai avansată la Intel (AMD a trecut la 6 nm).

Concluzie

Chiar dacă este mic, ASUS TP1400KA oferă un port HDMI foarte util pentru cei care vor să vizioneze conținut și pe ecrane mai mari. Ar mai fi de menționat că are porturi USB 3.2 și tip C, care sunt prezent și pe laptopuri de top. Evident că se adresează tinerilor care vor o soluție portabilă și funcțională, motiv pentru care producătorul a pus versiune de sistem de operare Windows 11 S.

Te-ar mai putea interesa