Asus VivoBook Flip TP412UA-EC094T, laptop și tabletă gri

Asus VivoBook Flip TP412UA-EC094T face parte dintr-o serie deosebită care are un design destul de compact și se adresează celor care vor să folosească ecranul tactil. Este inclus și acel stylus care ușurează interacțiunea cu interfața și poate vreți să desenați ori să faceți schițe. E perfect pentru studenți, elevei și utilizatori care vor o tabletă mai mare cu sistem de operare Windows. Are o greutate ceva mai mare decât o tabletă clasică, iar eu consider că e un gadget bun chiar și pentru taskuri zilnice. 

Balamalele permit plierea completă a ecranului, astfel că laptopul se poate transforma ușor într-o tabletă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Avem acel Core i3 din seria Kaby Lake care vine cu tehnologii și specificații foarte bune. E loc de mai bine pentru cei care vor să încerce ceva diferit, de aceea sunt procesoare cu 4 nuclee care pot fi însoțite de plăci video dedicate. Aceste laptopuri multimedia costă mai mult și se încălzesc ceva mai mult, plus că și autonomia are de suferit pentru că hardware-ul are un consum mare de energie (componentele lucrează la frecvențe mai mari). Pe laptopuri nu avem aceleași componente ca și pe PC, chiar și dacă e vorba de laptopuri de gaming.

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu pare a fi un laptop premium, avem o tastatură iluminată, un ecran 1080p care suportă gesturi cu 10 degete, porturile nu lipsesc de pe acesta, iar designul e unul plăcut. Vă puteți gândi la un mouse pentru că veți lucra mult mai rapid pe el. Arată bine pe gri închis și ecranul e unul lucios ca la tablete, iar unghiurile de vizibilitate sunt plăcute. Se folosește de o memorie RAM cu frecveță mare, motiv pentru care nu e nevoie neapărat de 8GB. Poate fi pliat în diferite moduri și nu e nevoie de acel stand de la tablete, acum aveți mâinile libere.

Asus TP412UA-EC094T nu e chiar ca un laptop obișnuit de aceea are și un preț puțin mai piperat, dar eu îl consider justificat. Poate fi cadoul ideal pentru persoana iubită și poate renunța fără nici o grija la vechiul PC.

Lasă un comentariu