Asus Vivobook Flip 14 TP401NA-EC017T, laptop convertibil cu afișaj NanoEdge

Laptopurile convertibile sunt tot mai numeroase deoarece unii utilizatori și-ar dori și o interacțiune diferită. Asus Vivobook Flip 14 TP401NA-EC017T e un model accesibil, performant și bine dotat, iar fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială. Chiar dacă nu regăsiți aceleași componente în același buget, veți beneficia de alte facilități: 4 moduri de interacțiune, ecran NanoEdge, performanțe office foarte bune și se poate folosi chiar un creion special pentru cei mai creativi dintre voi.

Din poza de jos se vede foarte bine construcția acestui laptop și că are balamale 360 de grade, care permit plierea completă a ecranului ecranului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul Pentium N4200 e prezent și pe laptopuri clasice, însă se descurcă foarte bine și pe astfel de modele. Se folosește de o placă video Intel pentru a rula conținutul video și nu prea l-aș folosi la jocuri 3D.

Ecranul touch e unul lucios cum am mai văzut la multe alte gadgeturi similare și nu cred că deranjează, că doar oferă o luminozitate mai mare și culori mai numeroase. Ca și multe alte laptopuri premium și acesta are Microsoft Windows 10 preinstalat, dar și dacă ar trebuie să-l reinstalați, se poate folosi un stick USB 3.0 deoarece viteza de transfer e foarte bună pe această interfață.

Păreri pro și contra

E una dintre puținele soluții premium oferite de acest brand la un preț corect. Ecranul are unghiuri de vizionare largi și poate reda un număr larg de culori, dar e loc de mai bine. Chiar dacă e de numai 14 inci, construcția laptopului e similară celei de 13.3 inci (datorită raportului ecran/carcasă mare). Ținând cont că nu va fi folosit pentru taskuri grele, chiar nu e nevoie de mai mult pentru că discutăm de un Quad Core decent și multitaskingul e satisfăcător cu o astfel de memorie.

Modelul Asus TP401NA-EC017T e un gadget care nu poate fi upgradat dar și așa chiar nu prea ai ce să-i reproșezi deoarece se mișcă bine. Pot spune că arată ceva mai bine decât în pozele de prezentare și chiar nu veți regreta alegerea făcută.

Te-ar mai putea interesa