ASUS VivoBook 15 X571LH, laptop cu ecran generos

Laptopul ASUS VivoBook 15 X571LH are un design elegant și chiar dacă pare cam mic, are un ecran generos cu diagonală de 17 inci. Acest laptop se adresează celor care au avut un desktop și nu se pot obișnui cu un ecran mic. Bineînțeles, unii utilizatori preferă un monitor sau televizor pentru a viziona un film și folosesc un cablu HDMI că doar laptopul are această ieșire. Arată la fel caș i variantele office doar că interiorul diferită, iar laptopurile de 17 inci sunt soluții home office.

Acesta e conceput pentru uz multimedia, motiv pentru care are hardware corespunzător, iar eu mă refer la procesor și placă video pentru că restul componentelor sunt relativ similare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop sunt diferite de cele ale unui PC și performanțele sunt de ajuns pentru taskuri zilnice. Vorbim de un procesor din generația a 10-a care e conceput pentru gaming și nu numai. Grafica e excelentă cu GeForce GTX 1650, se pot rula numeroase titluri la detalii bune. Instalarea sistemului de operare se face ușor cu ajutorului unui stick USB 3.1 pentru că nu are unitate optică.

Păreri pro și contra

Tastatura iluminată e obligatorie în acest buget și poate fi activată seara târziu când nu vreți să porniți o altă sursă de lumină. Vedem componente de ultimă generație care sunt eficiente și performante, dar și suficient spațiu de stocare pentru a fișierele media. Oferă o imagine foarte clară și detaliată că doar e vorba de un IPS cu rezoluție 1080p. Răcirea e destul de eficientă, motiv pentru care performanțele se mențin chiar și după multe ore de utilizare. Autentificarea e mai ușoară și sigură cu cititorul de amprentă care e prezent în zona touchpadului, iar acesta e o dotare specială a unor serii mai avansate.

ASUS VivoBook 15 X571LH e suficient de ușor de transportat chiar dacă are un ecran atât de mare – 2.1 kg. Consider că nu mai necesită nici un upgrade, oferă suficient spațiu și un multitasking bun. Sunt și alternative pentru a stoca date, iar pentru filme aș alege un hard disc sau SSD extern.

Te-ar mai putea interesa