Asus VivoBook 15 X540MA-GO145, laptop ieftin cu Wifi ac 2×2

Laptopul Asus VivoBook 15 X540MA-GO145 e doar un bun exemplu că pot fi variante și mai accesibile care pot avea dotări bune. După cum am menționat sus, are tehnologie Wifi ac 2×2 pentru ca viteza pe wireless să fie la fel de mare ca și pe fir, însă depinde de distanță sau semnal. Cu alte cuvinte, aveți nevoie de un router wireless performant ori de extender dacă e prea distanțat. Din poza de jos se vede combinația de negru cu maro care e inspirată.

Arată ca și multe alte laptopuri de la acest brand, doar că voi vă doriți să fie și accesibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest Intel Celeron N4000 face parte din familie Gemini Lake care e diferită de restul, dar și Intel Pentium face parte tot din aceasta. Placa video a acestui model se descurcă bine în taskturi simple și chiar când vine vorba de redare video.

Ecranul acestui laptop nu e foarte mare însă pentru că nu veți sta departe de ele, cei 15 inci sunt de ajuns. Sunt și laptopuri mai mari dar prețurile sunt destul de piperate și nu toți producătorii oferă soluții cu ecran de 17 inci. Pentru acea diferență de preț, mai bine alegeți un monitor. Calitatea audio e una satisfăcătoare pentru un laptop și dacă vă place muzica, atunci ar trebui să folosiți un sistem audio de PC – 2.1 (cu subwoofer).

Păreri pro și contra

Are un preț atractiv pentru că are doar Free DOS, însă și cel cu Endless OS sunt la fel de interesante. Licența pentru Windows costă destul, astfel că producătorii oferă soluții ca cea prezentată mai sus. Generațiile mai noi de laptopuri au o greutate redusă și din lateral se poate vedea că e subțire. Se pot folosi periferice wireless pentru că are tehnologie bluetooth dar și destule porturi USB pentru a putea folosi adaptoare.

Asus X540MA-GO145 e echipat cu o placă video care poate reda filme 720p și 1080p dacă aveți un monitor cu intrare HDMI. Astfel, vă puteți folosi de boxele monitorului sau televizorului (în funcție de ce ați ales să conectați).

Te-ar mai putea interesa