Asus VivoBook 15 X512FL, notebook cu i5-8265U şi GeForce MX250

Asus VivoBook 15 X512FL model X512FL-EJ393T e un laptop din categoria multimedia care este echipat cu componente precum procesor i5-8265Um cip grafic GeForce MX250, SSD şi 8GB memorie RAM.
Poate fi utilizat şi în scopuri business deoarece vine cu sistem de operare preinstalat, adică Windows 10. Din această cauză poate fi utilizat din prima clipă.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop avansat tehnologic care a apărut pe piaţă recent şi care e o alternativă sobră la VivoBook S15.
Din poză se poate vedea că are tastatură iluminată şi că nu e integrată în touchpad precum la alte modele.


Păreri pro şi contra

Laptopul Asus VivoBook 15 X512FL are procesor i5 cu arhitectură Whiskey Lake, iar acest lucru îl face suficient de puternic chiar şi pentru jocuri precum Lol sau Dota. În acest sens va ajuta foarte mult şi placa video cu memorie dedicată de la Nvidia.
Portabilitatea e un atuu al acestui dispozitiv deoarece are o greutate de 1,7kg, iar bateria poate să ţină şi mai mult de 5 ore. Toate acestea vând în vedere că e un laptop cu un ecran de 15,6 inci.
Ecranul are o diagonală potrivită cu o rezoluţie optimă de 1820×1080 pixeli.
Pentru ca sarcinile să ruleze fluent acest model are o capacitate a memoriei de 8GB şi suportă maxim 12.
Stocarea se realizează pe un SSD de 256 de giga. O astfel de componentă oferă performanţă mult superioară comparativ cu clasicele harduri.
La capitolul conectivitate are 4 porturi USB, HDMI, bluetooth, wireless ac şi card reader.
Ceva deosebit e prezenţa cititorului de amprentă. Acest lucru este un mare plus la capitolul securitate.
Pe partea de ergonomie are tastatură iluminată şi balama ErgoLift care va ajuta la o mai bună citire a informaţiei pe ecran precum şi la o răcire eficientă.

Asus e un brand foarte cunoscut şi apreciat de persoanele interesate de ceva fiabil şi performant.
Un laptop precum acesta poate fi considerat şi un desktop replacement, dar nu va fi o soluţie pentru editări video şi gaming.

Te-ar mai putea interesa