Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus Vivobook 15 X512DA, serie premium cu AMD

Seriile de laptopuri noi pot avea un hardware chiar surprinzător, iar Asus X512DA oferă procesor AMD Ryzen din generația nouă. Asus X512DA-EJ065 are Ryzen 3 3200U care e echivalentul unui Core i3 pentru că are tot două nuclee. Cu siguranță o astfel de serie nu va oferi doar aceste laptopuri, ci și altele, însă dotările sunt relativ aceleași. Chiar dacă nu are un preț piperat, îl pot considera a fi un gadget premium cu carcasă compactă. Finisajul gri a acestui model îi dă un plus de eleganță și din lateral se vede că e un ultraportabil.

Touchpadul e generos și e așezat puțin în partea din stângă, unde e mai comod de folosit și voi, oricum, poate preferați mouse-ul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Ecranul e la fel de mare ca și la restul laptopurilor, doar că acesta are margini subțiri. Cu alte cuvinte, acesta iasă mai bine în evidență și corpul laptopului devine mai mic, însă tastatura numerică nu lipsește cum se întâmplă în alte cazuri. Pentru că e așa de subțire, veți vedea că nu mai are acea unitate optică, iar în locul ei aveți porturile (cele mai multe sunt în partea dreaptă). Se poate folosi un mouse wireless pentru a reduce numărul de cabluri de pe birou.

Păreri pro și contra

Acest brand oferă un hardware impresionant pentru acel preț, iar dotările sunt foarte bune. Noile procesoare sunt perfecte și pentru taskuri mai dificile, însă pentru că e atât de compact, ar trebui să vă rezumați strict la taskuri office. Conectivitatea e foarte bună și la astfel de modele, pentru că avem doar cele mai bune tehnologii. Viteza de transfer a datelor e foarte bună fie că alegeți varianta porturilor sau tehnologii fără fir. Portabilitatea e un punct foarte al laptopurilor și diferă de la o serie la alta.

Asus Vivobook 15 X512DA cântărește doar 1.6 kg indiferent ce oferă la interior, iar mulți utilizatori vor aprecia acest aspect. Până acum am văzut doar laptopuri foarte scumpe cu o greutate atât de mică, dar depinde și de materialele folosite.