Asus VivoBook 15 K513EA, notebook cu i3-1115G4 şi SSD

Asus VivoBook 15 K513EA e un laptop apărut recent la vânzare pentru persoanele interesate de un model capabil la a face faţă sarcinilor office. Are procesor i3, ecran FHD şi SSD.

Modelul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model de culoare neagră (indie black) şi cu ecran de 15,6 inci.


Păreri pro şi contra

Laptopul Asus VivoBook 15 K513EA model K513EA-BQ659 e echipat cu procesor i3-1115G4, 8GB memorie RAM şi SSD de 256GB. Procesorul i3 e unul cu două nuclee şi scoate 6345 puncte la cpubenchmark.
Stă bine pe partea de securitate deoarece are cititor de amprentă, TPM şi parolă BIOS.
Ergonomia acestui model e una bună deoarece are tastatură iluminată, ecran cu strat anti-glare, greutate redusă şi altele.
Nu are unitate optică, dar în schimb stă excelent pe partea de conectivitate deoarece are wireless ax, 4 porturi USB, HDMI şi altele.
Nu vine nici cu Windows, însă are Endless OS. Eu recomand să instalaţi Windows 10 Home de pe un stick USB. Are acest sistem de operare pentru a face laptopul mai ieftin şi în felul acesta lasă la opţiunea dvs ce vreţi să instalaţi. Recomandarea mea e aceeaşi – Windows 10.

Laptopurile noi au o portabilitate mult mai bună comparativ cu cele de acum câţiva ani în urmă. Spre exemplu, modelul de faţă are o greutate de 1,8kg, iar bateria e una cu 3 celule (42 Wh). Bateria poate să ţină vreo 3-4 ore în funcţie de ce faceţi pe laptop.

Modelul de faţă vine ca o variantă pentru acasă ori la birou. Se va descurca bine şi la jocuri optimizate, chiar dacă are cip grafic integrat Intel UHD.
Despre producătorul Asus trebuie să scriu că e unul asiatic foarte apreciat în ţara noastră datorită laptopurilor de calitate disponibile la un preţ corect.

Te-ar mai putea interesa