Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus VivoBook 15 A505ZA-EJ665, laptop cu Ryzen 3

Laptopul Asus VivoBook 15 A505ZA-EJ665 e un model interesant care poate fi folosit de mulți utilizatori și îl recomand. Acesta seria e ceva mai diferită decât restul din acest buget și se adresează utilizatorilor office. E mai accesibil decât restul pentru că are noua generație de procesoare de la AMD și SSD-ul inclus e unul generos, iar pe care puteți stoca destul de multe fișiere. Acesta oferă dotări bune și porturile sunt amplasate pe ambele părți, iar dimensiunile sale nu afectează numărul lor. e prezent și portul LAN dacă vreți să vă conectați la internet cu fir.

Laptopul din poza de jos are o greutate destul de mică chiar dacă nu e un ultrabook și ecranule tot e de 15.6 inci, doar că are margini mai mici. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Ryzen 3 2200U e prezent pe multe laptopuri dar ar trebuie să considerați pentru că e echivalentului unui Core i3 Coffee Lake. Sunt configurații care au Ryzen 5 care sunt ceva mai scumpe însă depinde cât de mult vă interesează performanțele mai mari, iar prețul e ceva mai mare. Aceste procesoare au plăci video destul de avansate și care se apropie de performanțele unor plăci video dedicate.

Păreri pro și contra

Ecranul acestui model are o rezoluție ceva mai mare, iar dacă vreți să vă uitați la filme alături de prieteni, atunci puteți conecta un televizor sau monitor mare la acesta. Laptopul prezentat are aceleași porturi ca și un PC doar că numărul lor e mai limitat, dar are și tehnologii fără fir. Nu e nevoie să cheltuiți foarte mult pentru a avea un model performant, ci e de ajuns un astfel de model și procesorul impresionează la multe capitole.

Asus A505ZA-EJ665 vine cu sistemul de operare Endless OS, dar tot trebuie să-l înlocuiți cu Windows 10 pentru că nu oferă atât de multă funcționalitate. Un laptop are nevoie de câteva periferice importante – mouse, router wireless și boxe/căști. Acestea pot fi și fără fir dacă nu vă plac cablurile pe birou, doar că sunt ceva mai scumpe. Sistemul audio integrat e acceptabil pentru uz office, doar că nu e de ajuns dacă vreți să ascultați muzică cu bass.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu