Asus VivoBook 14 X413FA, laptop cu i7-10510U

Asus VivoBook 14 K413FQ e un laptop tip ultrabook care vine cu performanţe şi portabilitate excelente. E disponibil în mai multe variante, modelul X413FA-EK587 având procesor i7-10510U şi cip grafic Intel HD.
E destinat sarcinilor office sau business deoarece are componente foarte bune. Cei din segmentul business vor aprecia (pe lângă portabilitate) că vine cu cititor de amprente aşa încât doar dvs să aveţi acces la informaţii.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se va descurca de minune în orice sarcină


Păreri pro şi contra

Modelul Asus VivoBook 14 X413FA este echipat cu cel mai nou i7, adică i7-10510U, iar asta presupune 4 nuclee şi 7111 puncte la benchmark.
În sarcini multimedia ori care au nevoie de procesare video e ajutat de cipul grafic Intel HD fără memorie video dedicată.
Fiind un ultraportabil/ultrabook are o greutate de 1,4kg şi baterie care poate să ţină vreo 4-5 ore.
Stă foarte bine pe partea de porturi deoarece vine cu wireless ax (wi-fi 6), 4 porturi USB, HDMI, card reader şi bluetooth.
Sistemul de operare preinstalat e Endless OS, adică Linux în care practic se poate intra pe net. Din această cauză recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB 3.0. Referitor la instalarea driverelor trebuie spus că acestea se instalează automat la prima conectare le Internet.
Ecranul e de calitate superioară cu strat antireflex, rezoluţie FHD şi diagonală de 14 inci.
Şi sunetul e unul de calitate deoarece discutăm despre difuzoare Harman Kardon.
Pentru stocare se foloseşte de un SSD tip M.2 cu capacitate de 512GB. Şi memoria RAM e de 8GB tip DDR4 la frecvenţă de 2400 Mhz.
Precum alte laptopuri de 14 inci nici acesta nu are tastatură numerică în partea dreaptă.

Acest laptop e unul perfect pentru sarcini office/business datorită dotărilor, iar portabilitatea va face ca notebook-ul să fie uşor de cărat în geantă.

Te-ar mai putea interesa