Asus VivoBook 14 X413EA, top 5 motive pentru care să-l cumperi

Modelul Asus VivoBook 14 X413EA e unul pentru sarcini office și de aceea are componente precum procesorul i3. E alegerea celora care vor ceva pentru acasă ori la lucru, dar cu portabilitate bună.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un producător de top cu dotări utile.
Din poza alăturată putem vedea că aparatul e unul de culoare neagră așa încât să fie optim într-un mediu business.

Avantaje și dezavantaje

Aparatul Asus VivoBook 14 X413EA vine cu mai multe lucruri pozitive, iar eu am să mă orientez înspre top 5 motive pentru care ar trebui să achiziționați acest model.
1. Vine cu un procesor dual core tip Intel i3-1115G4 care scoate 6344 pe cpubenchmark.
2. Ecranul e unul clar cu diagonală de 14 inci, rezoluție FHD și strat anti-glare
3. Memoria RAM e una ok, fiind vorba despre 8 GB tip DDR4. Dacă tot am scris despre memorie, cred că ar fi important să menționez și că are stocare pe SSD de 256 de giga.
4. Conectivitatea e una bună prin faptul că are 4 porturi USB, HDMI, card reader, bluetooth și wireless ax.
5. Portabilitatea e una peste medie prin faptul că are greutate de 1,4 kilograme și o baterie care poate să țină mai mult de 5 ore.

Mai sunt și unele lucruri neutre care trebuie menționate, adică tastatura iluminată și cititorul de amprentă. Pe partea de ergonomie e foarte bine că are tastatură cu iluminare și ecran cu strat anti-glare. La capitolul securitate ar trebui evidențiat că are cititor de amprente care facilitează autentificarea mai ușoară.

Din păcate nu are sistem de operare preinstalat, motiv pentru care eu recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB.

Per ansamblu, acest model ar fi o soluție excelentă în cazul în care vă doriți un model avansat tehnologic la un excelent raport dotări/preț.

Te-ar mai putea interesa