Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus VivoBook 14 X412FA, laptop cu Intel Whiskey Lake

Asus VivoBook 14 X412FA oferă câteva configurații care sunt destul de diferite ca preț și specificații. Modelul X412FA-EB227 oferă cea mai bună performanță având Core i5, 8GB RAM și un M.2 spațios, pe când X412FA-EB301 vine cu Core i3, 4GB RAM și un hard disc mare. Chiar dacă unul este argintiu, iar celălalt este gri, dotările sunt aceleași. Cu alte cuvinte, tastatura iluminată e o caracteristică standard pentru această serie. Această caracteristică a ajuns și pe laptopuri mai accesibile, iar utilizatorul poate lucra pe el în condiții de luminozitate scăzută.

Marginile ecranului au scăzut destul de mult și ecranul e foarte bine evidențiat, iar laptopul ar putea fi confundat cu unul de 13 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Placa video integrată e perfectă pentru taskuri simple și aparține de procesor. Procesorul face parte dintr-o serie nouă și modelul de pe laptop diferă în funcție de preferințe, după cum am menționat sus. Avem suficientă memorie RAM și spațiu de stocare, dar laptopul se mișcă mai rapid cu un SSD. Cele de tip M.2 sunt ușor de instalat și ocupă foarte puțin spațiu. Acesta poate fi schimbat oricând în viitorul apropiat cu unul mai mare pentru că prețurile scad de la an la an sau pentru aceeași bani puteți lua o capacitate mult mai mare (dublă).

Păreri pro și contra

Autentificare este foarte ușoară și sigură cu acel cititor de amprentă care este așezat în interiorul touchpadului, astfel ca voi să ajungeți ușor la el. Hardware-ul e foarte importnat pentru că e un gadget care va fi folosit mulți ani. Procesoarele noi sunt ceva mai avansate astfel că nu veți mai simți lipsa unui Core i7. Greutatea scade cu fiecare generație și chiar dacă are o construcție subțire, laptopurile premium vor fi și mai subțiri. Totuși, aici discutăm de un ultraportabil nou care cred că o să vă ajute în viața de zi cu zi.

Asus X412FA se adresează celor cu pretenții mai mari dar și cu un buget ceva mai mic. Are tehnologie WiFi Dual Band în cazul în care aveți un router wireless compatibil și se poate spune adio cablului de rețea.