Asus VivoBook 14 X405UA-BM395, laptop cu HDD mare

Un gadget ultraportabil e acest Asus VivoBook 14 X405UA-BM395 care nu e un ultraboook, ci este un laptop atractiv din cele mai multe puncte de vedere. Acest gen de laptop nu este foarte popular deoarece e puțin mai scump și multora le plac ecranele cât mai mari. Un laptop compact necesită o construcție diferită și se renunță la anumite dotări care sunt inutile – tastatură numerică și unitate optică DVD. Nu oricine și-l permite, dar trebuie să apreciați designul premium, portabilitate și performanțele.

Sunt laptopuri mici chiar și de 13 inci, dar cred că vă doriți și componente pe măsură și nu orice mode le oferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul său e prezent pe multe laptopuri, chiar și multimedia deoarece e performant și face parte din cea mai recentă generație Intel – Kaby Lake. Chiar dacă are o placă video proprie, aceasta e doar una integrată și nu poate rula jocuri 3D ca una dedicată. Ecranul nu e foarte mare dar are caracteristici tehnice decente.

Consider că oferă mult spațiu pentru stocare datelor, dar ca și performanțe, un SDD e mai bun. Porturile sunt importante la orice gadget în special dacă are Windows pe el. Totuși, nu sunt multe laptopuri are oferă conector DisplayPort, iar la acesta se poate conecta un monitor de ultimă generație.

Păreri pro și contra

Poate fi luat oriunde pentru încape în orice rucsac sau geantă și cântărește doar 1.3 kg. laptopurile de 15 inci au o greutate de circa 2 kg și sunt mai mari. Putea fi mai scump dacă ar fi avut Windows 10, iar acesta trebuie instalat ulterior cu ajutorul unui stick USB 3.0 (e de 10 ori mai rapid decât 2.0). Pe partea de securitate stă bine pentru că oferă parolă pentru BIOS, parolă pentru BIOS și securizare Kensington.

Asus X405UA-BM395 oferă o durată de funcționare generoasă, doar că autonomia diferă în funcție de cum îl veți folosi. Din poza de sus vă puteți face o idee despre el, dar cred că prezentarea de jos oferă mai multe detalii cum ar fi: dotări, finisaje, tastatura, dimensiuni și utilizare.

Te-ar mai putea interesa