Asus Vivobook 13 Slate OLED T3300KA review

Dacă sunteți interesați de un laptop care e și tabletă atunci ar trebui să vă uitați la modelul Asus Vivobook 13 Slate OLED T3300KA. Acesta e un dispozitiv 2 în 1 cu Windows 11, procesor Pentium N6000 și ecran touch de 13 inci.
Ar trebui să fie pe lista dvs de cumpărături deoarece nu dar e performant, ci are și o baterie care poată să țină maxim 9 ore.

Dispozitivul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care tabletă cât și laptop. Procesorul Pentium SIlver N6000 asigură o performanță foarte bună deoarece e unul cu 4 nuclee și care-i capabil în a scoate 2977 puncte la cpubenchmark. Iar, memoria RAM e și ea una suficientă deoarece e vorba despre 8 giga RAM.

Vine cu sistem de operare preinstalat, fiind vorba despre Windows 11. Acest lucru e un mare avantaj și e absolut esențial din moment ce aparatul e și tabletă.
Ecranul e unul de mărime medie cu panou OLED, diagonală de 13,3 inci și rezoluție FHD. Dar, cel mai important lucru în cazul acestuia e că are suport touch și pentru creion (stylus).
Mai mult am scris că are o memorie video suficientă, fiind vorba de 8 giga RAM și stocare pe SSD de 256 giga.
Portabilitatea e una extrem de bună prin faptul că are o greutate de circa 800 grame.

Conectivitatea e una de bază, modelul având wireless ax, card reader, două USB-uri și bluetooth.
Nu poate fi utilizat la jocuri sau sarcini similare deoarece a fost conceput pentru sarcini office.

Verdictul meu legat de acest gadget e că-și merită banii dacă vreți ceva cu portabilitate extrem de bună și care să poată fi utilizat la notițe de mână. Eu văd acest aparat ca fiind foarte util segmentului business întrucât oferă mobilitatea de care e nevoie (de multe ori trebuie să te deplasezi cu laptopul la diverse stații de lucru în firmă).

Te-ar mai putea interesa