Asus VH228DE, monitor LED 21.5 inci

Asus VH228DE e un monitor LED accesibil și cu diagonală destul de mare. Prețul mai mic se datorează lipsei porturilor ca HDMI ori DVI. deci nu e cel mai grozav monitor pentru uz multimedia. Spun asta deoarece calitatea imaginii nu e grozavă atunci când redați filme 1080p ori când încercați să jucați jocuri la detalii mari. Totuși, dacă sunteți o persoană cu pretenții mici, adică nu vizionați filme mai de calitate (maxim 720p). Arată bine pentru cât costă și alternative cu ecrane de 21 de inci. Pot spune că sunt puține branduri care oferă soluții fiabile și pentru buzunarul oricui.

Cred că e bine să știți că alternativele nu sunt prea multe, iar cu acesta veți face o alegere bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Are un ecran generos cu imagine FullHD iar timpul de răspuns și restul caracteristicilor joacă, deasemenea, un rol important. Un timp de răspuns mic reduce din blur-ul care poate să apară atunci când imaginea se schimbă brusc. E un LED cu contrast excelent, consum mic, luminozitate de 200 cd/mp, refresh modest și unghiuri decente.

Unghiurile de vizibilitate nu sunt foarte mari dar sunt acceptabile – 90 grade pe orizontală și 65 grade pe verticală (cam ca și la ecranele laptopurilor). Poate fi montat cu un kit VESA 100, dacă considerați că ocupă mult spațiu pe birou. Nu vine cu dotări ca: HDMI, boxe integrate, tuner TV etc. Singura intrare video e VGA-ul care e prezent la mai toate desktopurile și laptopurile. Deci poate fi conectat la un laptop dacă imaginea de 15 inci vi se pare prea mică.

Are caracteristici speciale ca: Splendid Video Intelligence, ajustări automate, ajustare luminozitate, ajustare contrast și securizare Kesington – anti furt (e nevoie de un cablu corespunzător care nu e foarte scump). Consumul maxim se situează undeva în jurul valorii de 39 W. Deci nu trebuie să aveți o sursă generoasă la PC.

Plusuri: arată bine, e ieftine, ecran 1080p, caracteristici de imagine bune, fiabil, consum mic și ușor de mutat – doar 3.9 kg.
Minusuri: are doar VGA.

Asus VH228DE e un monitor interesant dar nu se poate compara cu cele premium ori mai scumpe. Cu alte cuvinte, prețurile sunt justificate de cele mai multe ori. Jos e o despachetare a unui astfel de monitor pentru cei care nu au văzut în realitate acest model ori vor să-și fac o idee despre conținutul pachetului.

Te-ar mai putea interesa