Asus VG278HR, monitor de 27 inci pentru gameri – 144 Hz

Monitorul LED Asus VG278HR e un model cu caracteristici foarte bune pentru cei pasionați de jocuri. Îl puteți folosi pentru jocuri 3D deoarece vine cu kit NVIDIA 3D Vision, deci e nevoie de un desktop cu placă video corespunzătoare. Deasemenea rata de refresh e corespunzătoare pentru gaming 3D – 144Hz (chiar și 120Hz e suficient). O altă caracteristică utilă pasionaților de jocuri e timpul de răspuns, care în acest caz e de 2 ms. Astfel imaginile sunt mai clare iar imaginile cu blur sunt eliminate. Poate fi folosit ca și monitor pentru vizionarea de filme datorită diagonalei și rezoluției sale. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Arată cam ca și modelul de 24 inci din aceeași serie, doar că acesta are și o cameră web în partea de sus.

Așa arată
Așa arată
Conținutul
Conținutul

Specificații tehnice

Display-ul de 27 inci e suficient pentru birou dar poate fi montat și pe perete dacă vi se pare că ocupă prea mult spațiu. Nu vine cu cine știe ce panou, ci are doar cel LED. Caracteristicile ecranului sunt mai mult decât satisfăcătoare: 2ms, 300 cd/mp, 5 milioane la 1 etc. Deasemenea rata de refresh de 144 Hz e ideală pentru imagini 3D. Din păcate nu veți viziona filme 3D pe el doar dacă sunt în acest format, deoarece monitorul e 3D Ready.

Ca și dotări are boxe integrate și VESA 10 cu 10 cm. Deci nu mai e nevoie nici de boxe suplimentare deoarece cele de 3W fiecare sunt decente. Ca și porturi video are VGA, DVI și HDMI. În plus oferă ieșire și intrare audio. Caracteristicile speciale sunt bune în special cele legate de partea video. Astfel, are funcții de ajustare a imaginii în funcție de luminozitatea din cameră.

În pachet sunt incluse: cablu DVI, cablu VGA, cablu alimentare, cablu audio, garanție și ghidul.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, ideal pentru gaming 3D, imaginea se ajustează automat, design robust, imagini clare și oferă o experiență unică.

Minusuri: destul de scump.

Concluzie

Acest Asus VG278HR e o alegere bună având în vedere că are caracteristici bune de imagine, suport 3D, îi puteți ajusta înălțimea și are tehnologii de imagine excelente. Prețul e unul corespunzător pentru un monitor de gaming, însă pentru un utilizator obișnuit e destul de mare (în special că pentru unii poate valorează mai mult decât desktopul în sine). Am pus și un clip cu prezentarea acestui model:

Te-ar mai putea interesa