Asus VG278HE, monitor LED de 27 inci

Monitorul LED Asus VG278HE e o alegere inteligentă deoarece arată bine, e mare și nu e foarte scump. Cu siguranță, un monitor de 27 de inci va fi apreciat deoarece oferă o imagine mare dar și clară datorită acelor caracteristici de imagine. Le voi enumera mai jos și trebuie să știți că sunt destul de bune. Îl puteți conecta mai la orice desktop doriți deoarece are porturi video bune și caracteristici tehnice acceptabile. Îl recomand pentru că e și la promoție iar dacă nu vă convine că e prea scump, puteți alege unul ceva mai ieftin și cu mai puține dotări.

Prețul acestui monitor nu e chiar așa de atractiv dar tot mi se pare destul de bun pentru ce oferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Poate că multe dintre caracteristicile sale speciale le și știți deja de la alte monitoare similare: ecran de 27 de inci, timp de răspuns de 2 ms, aspect 16 pe 9, iluminare de 300 cd/mp, unghiuri de vizibilitate de 170/160 grade etc. Sunt caracteristici foarte bune dar există unele monitoare cu panouri mai bune care, bineînțeles, măresc claritatea imaginii dar și unghiurile de vizibilitate.

Pe partea de facilități are: difuzoare de 3W fiecare, montare VESA și altele. Oricum și porturile sale sunt destul de diversificate și bune. Aici mă refer la: mufa audio, HDMI, VGA și DVI. Caracteristicile speciale ale unui astfel de model sunt: tehnologie Splendid Video Intelligence, ajustare automată, ajustare contrast și ajustare luminozitate. Acestea sunt prezente mai la toate monitoarele de la acest brand iar dacă nu aveți un brand preferat, vi-l recomand pe acesta. Acel consum de energie care probabil l-ați observat e cel maxim și e valabil dacă alegeți o luminozitate mai mare.

Plusuri: oferă o imagine detaliată și clară, fiabilitate crescută, port HDMI, difuzoare puternice și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus VG278HE poate fi cel mai bun înlocuitor pentru actualul sau vechiul monitor. Poate fi folosit cam pentru orice datorită caracteristicilor menționate mai sus. Jos am pus o prezentare a acestui model și se poate observa că are o rată de refresh destul de bună – 144 Hz, deci poate fi folosit și pentru vizionarea de filme 3D, dar și claritatea e una superioară.

Te-ar mai putea interesa