Asus VG248QE, monitor 3D de gaming

Monitorul LED Asus VG248QE e unul excelent pentru cei care vor un model premium pentru acasă și nu țin neapărat la diagonală. Spun asta deoarece oferă tehnologie de conversie 3D, timp de răspuns foarte mic, rezoluție 1080p și pivot. Deci e atât un model de gaming cât și unul office. Are cele mai uzuale porturi video, mai puțin VGA-ul. Dar și așa sunt puține desktopuri care au doar ieșire VGA. Un desktop performant întotdeauna are fie DVI fie HDMI. Pivotul nu e un suport propriu-zis ci o dotare specială care vă permite să rotiți sau să înclinați mai bine monitorul. Designul e unul elegant și care e destul de reușit având în vedere că marginile sunt înguste, suprafețele sunt lucioase și panou de control ușor de folosit. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Dacă nu vă puteți face o idee despre el din pozele de jos și care ar fi conținutul pachetului, am postat un clip cu acesta la final.

Așa arată
Așa arată
Conținutul
Conținutul

Specificații tehnice

Display-ul său măsoară o diagonală de 24 inci care bineînțeles oferă și o rezoluție de 1920 cu 1080 pixeli. Datorită iluminării LED, a tehnologiei 3D și refreshului mare, veți putea viziona filme 3D fără probleme. Alte caracteristici ale imaginii sunt următoarele: 1 ms, luminozitate de 350cd/mp, contrast 8 milioane la 1 și unghiuri de vizibilitate obișnuite. Nu are unghiuri de 178 grade deoarece nu are un panou IPS sau similar celui IPS. E dotat cu pivot, difuzoare incorporate și montare VESA de 100 cu 100 mm.

Ca și porturi are cele mai utile intrări video: HDMI, DVI și DisplayPort. Are și chiar și ieșire pentru căști în cazul în care nu doriți să deranjați pe cei din jur. Poate fi o alegere office decentă având în vedere că are boxe de 2 W fiecare și caracteristici tehnice decente. Pentru o imagine mai bună, vine cu moduri speciale care se pot alege din setările sale.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are timp de răspuns excelent, tehnologie 3D, refresh bun, porturi video, pivot și contrast dinamic mare.

Minusuri: e destul de scump pentru un model de 24 inci.

Concluzie

Acest Asus VG248QE e o alegere foarte bună pentru cei pasionați de jocuri, filme ori aplicații. Diagonala mare oferă un spațiu de lucru generos, iar pentru cei care proiectează sau editează acel pivot e foarte util. În clipul de jos e prezentat destul de bine acel monitor.

Te-ar mai putea interesa