Asus VE278N, monitor multimedia de 27 inci

Asus VE278N e un monitor pentru cei pretențioși deoarece are un ecran mare de 27 inci, rezoluție Full HD și un preț deloc exagerat. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat testat și spun asta deoarece corespunde multor standarde de calitate. Dacă ar fi să-l integrez într-o categorie atunci l-aș integra în cea multimedia, dar trebuie știut că e bun și la jocuri.
Cred că s-ar potrivi de minune cu un desktop PC de la Asus, mai exact cu Asus CM6870.

Aspect

Din poza alăturată se poate vedea că e vorba despre un model de culoare negră. Dacă credeți că o să ocupe prea mult loc pe birou atunci puteți să-l montați pe un suport deoarece are Vesa. Așa o să scăpați și de picior, dacă nu vă place cum arată.

Monitorul
Monitorul

Caracteristici tehnice

Monitorul VE278N are un ecran mare de 27 de inci care e numai bun pentru vizionat filme la super calitate. Imaginea afișată e una foarte clară datorită tehnologiei LED incorporate, a rezoluției ridicate și a disponibilității unui conector digital. Are VGA și DVI, adică port analog și digital, așa încât să puteți conecta orice tip de PC.

Păreri pro şi contra

Pro: dispune de multiple facilități cum ar fi montarea pe perete și boxele integrate; ecranul e mare și clar, iar din această cauză cred că un monitor bun și pentru programatori deoarece știm cu toții că ei utilizează mi multe ferestre deschise simultan; vine cu o garanție de 3 ani; consumul de curent nu e deloc mare, fiind de 38W.
Contra: nu vine cu conector HDMI (are modelul Asus VE278H) sau Display Port.

Concluzie

Dacă ești în căutarea unui monitor cu ecran mare atunci acesta ar fi o variantă de luat în considerare. Faptul că nu are HDMI nu e o problemă prea mare deoarece există și o alternativă cu așa ceva numită Asus VE278H. Cei de la Asus s-au gândit să îi împace pe cei care au nevoie de HDMI, cât și pe cei care nu au nevoie. Astfel, dacă o să alegeți modelul de față atunci o să ieșiți ceva mai ieftin.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată și ce poate vă recomand preview-ul de alături.

Lasă un comentariu