Asus VE278N, monitor multimedia de 27 inci

Asus VE278N e un monitor pentru cei pretențioși deoarece are un ecran mare de 27 inci, rezoluție Full HD și un preț deloc exagerat. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat testat și spun asta deoarece corespunde multor standarde de calitate. Dacă ar fi să-l integrez într-o categorie atunci l-aș integra în cea multimedia, dar trebuie știut că e bun și la jocuri.
Cred că s-ar potrivi de minune cu un desktop PC de la Asus, mai exact cu Asus CM6870.

Aspect

Din poza alăturată se poate vedea că e vorba despre un model de culoare negră. Dacă credeți că o să ocupe prea mult loc pe birou atunci puteți să-l montați pe un suport deoarece are Vesa. Așa o să scăpați și de picior, dacă nu vă place cum arată.

Monitorul
Monitorul

Caracteristici tehnice

Monitorul VE278N are un ecran mare de 27 de inci care e numai bun pentru vizionat filme la super calitate. Imaginea afișată e una foarte clară datorită tehnologiei LED incorporate, a rezoluției ridicate și a disponibilității unui conector digital. Are VGA și DVI, adică port analog și digital, așa încât să puteți conecta orice tip de PC.

Păreri pro şi contra

Pro: dispune de multiple facilități cum ar fi montarea pe perete și boxele integrate; ecranul e mare și clar, iar din această cauză cred că un monitor bun și pentru programatori deoarece știm cu toții că ei utilizează mi multe ferestre deschise simultan; vine cu o garanție de 3 ani; consumul de curent nu e deloc mare, fiind de 38W.
Contra: nu vine cu conector HDMI (are modelul Asus VE278H) sau Display Port.

Concluzie

Dacă ești în căutarea unui monitor cu ecran mare atunci acesta ar fi o variantă de luat în considerare. Faptul că nu are HDMI nu e o problemă prea mare deoarece există și o alternativă cu așa ceva numită Asus VE278H. Cei de la Asus s-au gândit să îi împace pe cei care au nevoie de HDMI, cât și pe cei care nu au nevoie. Astfel, dacă o să alegeți modelul de față atunci o să ieșiți ceva mai ieftin.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată și ce poate vă recomand preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa