Asus VE247H, monitor LED de 24 de inci

Acest monitor Asus VE247H de 24 de inci e un LED util pentru utilizatorii multimedia, gameri și nu numai. Spun asta deoarece are caracteristici tehnice foarte bune dar tot nu sunt cele mai bune de pe piață. Am pus atât un clip cât și o poză cu acest model și nu diferă cu mult la capitolul design față de alte monitoare. Apreciez că are multe tipuri de intrări video, astfel se pot conecta mai multe la acesta dar nu le veți putea folosi în același timp. Poate fi pus pe perete pentru a se economisi spațiu pe birou și e nevoie de un kit special pentru instalare.

Dacă nu vi se pare prea scump ori prea mare/mic, atunci nu văd de ce nu l-ați alege chiar pe acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitor
Monitor

Display-ul de 24 de inci e unul 1080p și are un timp de răspuns excelent pentru orice – 2 ms. Putea fi și de 5 ms, iar această caracteristică reduce imaginile blurate făcându-le mai clare. Chiar și restul caracteristicilor sunt foarte bune: rată de refresh excelentă, luminozitate de 300 cd/mp, contrast dinamic mare și aspect lat.

Dacă ar fi avut un panou IPS sau unul similar, unghiurile de vizibilitate erau maxime și nu de 160-170 grade. Și așa imaginea e clasă iar dacp nu obișnuiți să-l folosiți de la o distanță mare, nici nu se va observa diferența. Ca și facilități are: montare VESA și difuzoare de 1 W fiecare. Difuzoarele nu sunt puternice, dar pentru uz office sunt excelente. Alte dotări importante sunt porturile video: VGA. HDMI și DVI. O dotare ceva mai specială e securizare Kensington (antifurt), dar pentru acasă nu cred că pare prea utilă.

Plusuri: are trei tipuri de porturi video, poate fi pus pe perete.
Minusuri: nu are panou IPS.

Asus VE247H e perfect alături de un desktop și nu are un consum mare de energie. dacă vreți un monitor pentru un desktop profesional,a r fi bine să aibă DisplayPort și IPS. Jos am pus o prezentare video a acestui model pentru a vă putea face o idee despre cum e designul acestui model.

Te-ar mai putea interesa