Asus VE228HR, monitor 21 inci

Pentru cei interesați de un monitor care să arate bine și care să aibă o fiabilitate ok recomand Asus VE228HR. Acesta e un model de 21,5 inci cu rezoluție Full HD și multiple porturi (printre care se numără HDMI și VGA). Un periferic precum acesta ar fi numai bun pentru cei interesați de un monitor cu o diagonală medie ca dimensiune și cu unghiuri de vizibilitate ok (170/160 grade).

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu arată deloc rău… lucru vizibil din imaginea de alături.

Monitorul
Monitorul

Specificațiile aparatului sunt ok deoarece vorbim despre un aparat cu o diagonală de 21,5 inci, rezoluție 1920×1080 pixeli, timp de răspuns de 5 milisecunde și unghiuri de vizibilitate ok. Chiar dacă e vorba despre un monitor cu panel TN, imaginea se va vedea foarte bine.
O să vă întrebați de ce are HDMI, iar răspunsul ar fi deoarece are integrate boxe, iar prin HDMI circulă semnal video și audio.

Avantajele achiziționării unui monitor precum acesta ar fi aspectul plăcut, costul de achiziție mic, că are o fiabilitate ok și că nu consumă mult curent. Evident că imaginea e de cea mai bună calitate și de aceea nu am mai zis nimic.
Poate că singurul dezavantaj e că nu are rezoluție mai mare, adică 4K, dar vă imaginați că nu are rost o rezoluție așa mare la o diagonală precum aceasta. Plus că ar fi fost nevoie de un port Display Port pentru a avea mai mulți Hz.

Deci, dacă vrei un monitor care să aibă o diagonală medie și care să aibă un preț modic atunci acest Asus ar fi răspunsul. Probabil că nu ești în clar care e cel mai bun port pentru conectarea la un PC, iar răspunsul ar fi că cel mai bun e DVI, urmat de VGA (întâlnit pe toate PC-urile).
Alături am pus un clip pentru a vedea cum arată aparatul. Dar, trebuie să vă spun că în clip e un monitor din aceeași serie, deci nu chiar acesta despre care e rezumatul.

Te-ar mai putea interesa