Asus VC60-B027K, Mini PC VivoPC

Pentru cei care vor o alternativă la un laptop, o alternativă mult mai puternică, recomand acest Asus VC60-B027K. E un VivoPC sau mai bine spus un Mini PC cu procesor i5 și Windows 8 preinstalat. Nu vine cu unitate optică, însă asta nu e o problemă deoarece orice sistem de operare se poate instala de pe stick-uri USB.

Dacă te interesează cât costă atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un extrem de bun PC cu niște specificații demne de invidiat. Dacă nu-ți place sistemul cu care vine acest model atunci poți opta pentru Asus VC60-B013M care e un model fără sistem de operare.
Pentru a vedea cu aproximație cum arată acest model am pus alături o poză, însă trebuie știut că acest model nu vine și cu periferice (mouse și tastatură). puteți observa că arată precum un media player.

Cutia
Cutia

Specificațiile cu care se laudă acest model sunt procesorul i5-3210M, cei 4GB RAM, placa video Intel HD și sistemul Microsoft. SO-ul e Windows 8 și poate că nu era rău dacă era 8.1 deoarece are multe lucruri în plus față de 8.
Chiar dacă e vorba despre un procesor dual core, acesta are 4 thread-uri lucru care înseamnă că poate reda fără probleme conținut Full HD.

Lucrurile care trebuie apreciate la acest model sunt că e compact, performanța, aspectul plăcut și că are placă wireless. Despre procesorul core i5 trebuie știut că e unul foarte puternic și care e mult superior oricărui procesor i5 de laptop.
Din păcate nu are placă video cu memorie dedicată, iar în pachet nu sunt livrare tastatura și mouse.

Cutia aceasta e perfectă pentru cei care nu au prea mult loc pentru un desktop mare. Nu trebuie să uitați că trebuie să cumpărați și un monitor, iar dacă nu știți care ar fi mai bun atunci vă recomand un model de 24 inci – BenQ GL2460.
Din clipul de alături vă puteți face mai bine o părere despre cum arată un astfel de Vivo PC și ce componente are.

Te-ar mai putea interesa