Asus VC60-B013M VivoPC, Mini PC cu i5

Asus VC60-B013M e un mic calculator cu aspect plăcut și componente foarte puternice. De exemplu, printre componentele cu care e dotat se numără un procesor i5, 4GB memorie RAM și placă video Intel HD. Trebuie menționat că e o unitate forte compactă care are o greutate de circa un kilogram, iar hardul e cea mai grea componentă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un dispozitiv de top, dar care nu are perifericele incluse în pachet (periferice precum mouse și tastatură). Iar, dacă nu știi ce monitor să-ți cumperi atunci ți-aș recomanda un model precum BenQ GL2460.
Din imaginea alăturată poți vedea mai bine cum se prezintă acest model, iar la final de tot am pus un clip pentru a vedea și mai bine acest aparat.

Cutia
Cutia

La capitolul specificații acest model se laudă cu un procesor i5 model 3210M, 4GB RAM și un hard de 500 de giga. Foarte interesant e și faptul că are incorporat un adaptor wireless așa încât să vă puteți conecta la un router wireless pentru a beneficia de Internet.
Dacă vreți să întrebați cum merg jocurile pe acest PC atunci trebuie știut că rulează jocuri, însă e mai mult pentru sarcini office deoarece placa video e una cu memorie integrată.

Lucrurile care o să le apreciezi la acest model sunt aspectul plăcut, costul destul de mic de achiziție, că e foarte mic și că are performanțe bune. Din păcate nu vine su sistem de operare, iar acesta ar fi singurul minus, însă nu vă oprește nimeni să instalați ce doriți pe el deoarece are porturi USB la care puteți conecta un stick cu kit-ul Windows. Eu aș recomanda Windows 8.1.

Concluzia mea referitoare la acest model e că-și merită banii, dar numai dacă vreți să-l luați pentru sarcini office-multimedia. La gaming nu se descurcă prea bine, iar o placă video dedicată nu aveți cum să instalați deoarece e o carcasă foarte compactă.
Din preview-ul alăturat vă puteți face mai bine o părere despre cum arată și ce poate.

Te-ar mai putea interesa