Asus VC60-B006O, mini PC office

Sistemul desktop Asus VC60-B006O e unul destul de interesant deoarece e foarte compact dar care are nevoie de un monitor sau televizor (depinde ce vă place mai mult să folosiți pentru vizionarea de filme sau conținut web). Poate fi luat pentru a-l folosi acasă, la locul de muncă ori unde doriți să-l folosiți. Nu e un gadget portabil, dar poate fi luat cu voi deoarece e compact și ușor. Pentru a-l folosi e nevoie de o priză deoarece nu are o baterie. Un monitor 1080p de cel puțin 21 de inci ar fi perfect însă cele de 24 de inci aduc dotări mai bune.

Alternative sunt desktopurile All-in-One sau cele clasice . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cutia
Cutia

Configurația acestui desktop e una cu procesor Core i3-3110M, 4GB de RAM, placă video Intel și 500GB. Placa video Intel e una integrată deci nu e foarte performantă, totuși poate reda jocuri și filme până la calitate 1080p. Anul viitor vom vedea configurații și mai performante deoarece .

Placa de bază are video integrat, sunet integrat, WiFi integrat, bluetooth etc. Puteți conecta periferice wireless deoarece are tehnologie bluetooth. WiFi ac e o tehnologie foarte bună dacă aveți și un router corespunzător. Are cititor de carduri pentru cei care folosesc carduri.

Sursa de 65 W e destul de acceptabilă și consumul e mai mic în mod economic (depinde cât de solicitată e configurația). Porturile acestui desktop sunt multe și diversificate: șase USBuri din care doar două sunt 3.0, HDMI, mini DisplayPort, două porturi audio etc. Greutatea sa e destul de redusă – 970 grame, dar nu uitați că e nevoie și de un monitor.

Plusuri: are multe porturi pentru dimensiunile noastre, componente destul de bune, Windows 8, WiFi ac etc.
Minusuri: costă cam cât un laptop.

Asus VC60-B006O nu poate fi comparat cu un laptop având în vedere că numărul de porturi e mai mare la acest desktop dar și componentele sunt mai bune. Sunt multe laptopuri care pot fi soluții mai bune dar performanțele sunt inferioare chiar dacă are tot un procesor Core i3. Clipul de jos e cu un model asemănător dar din denumire se poate concluziona că partea hardware nu e chiar aceeași.

Te-ar mai putea interesa