Asus UX550VD-BN045T, Zenbook Pro de 15 inci

Asus UX550VD-BN045T e un laptop al anului 2018 dotat cu componente de top, iar bateria poate să te țină chiar și 14 ore. Un astfel de ultrabook se adresează persoanelor interesate de un model care arată bine, are performanțe extreme și portabilitate ok.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un notebook PC care are procesor i7-7700HQ cu patru nuclee și frecvență de 3,8 Ghz.

Avantaje

ASUS Zenbook Pro 15 UX550VD-BN045T e dotat cu un procesor i7 din seria Kaby Lake, iar acest lucru înseamnă performanță extremă în orice condiție.
Pentru ca aplicațiile să beneficieze de performanță maximă acest notebook PC e dotat și cu placă video dedicată – GeForce GTX 1050 de 4giga. E una mult mai performantă decât un GTX 960M, mai exact de vreo două ori.
Ca sistem de operare are Windows 10, iar acest lucru înseamnă că beneficiați de siguranță și cele mai noi programe.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli (Full HD) și panel IPS. În acest fel puteți vedea filme și juca jocuri la calitate maximă. Pentru ca lumina să nu se reflecte pe ecran există și un strat mat (anti-glare).
Ca memorie are 8GB și stocare internă de 256 de giga pe SSD.
La capitolul conectică dispune de port HDMI, wireless ac, 4 USB-uri (2 USB 3.0 și două USB 3.1). Cu ajutorul wi-fi ac vei beneficia de cea mai bună viteză pe net, adică undeva la 60Mbps.
Un alt lucru care-mi place e tastatura iluminată, acest lucru ajutându-vă să tastați atunci când lumina e mai slabă.

Dezavantaje

Din păcate nu are unitate optică (DVD) așa încât trebuie să vă folosiți de USB sau o unitate optică externă dacă doriți să instalați un alt sistem de operare ori programe.
Rezoluția ecranului putea fi 4K având în vedere că diagonala e de 15 inci.

Concluzie

Laptopul Asus UX550VD-BN045T e unul util în orice sarcină, fiind bun și pe post de desktop replacement.
Din clipul de alături vă puteți face o părere despre cum arată acest model și la ce îl puteți utiliza.

Te-ar mai putea interesa