Asus UX52VS-CN024H

Ultrabookul Asus UX52VS-CN024H e unul dintre puținele modele care pot reda jocuri la detalii maxime datorită configurației, iar având în vedere construcția și ecranul FullHD, putem spune că e vorba de un Zenbook. Chiar dacă aparent e foarte scump comparativ cu un laptop obișnuit sau desktop, ar trebui să-l comparați cu cele de la Apple care sunt mult mai scumpe și care nu oferă o diagonală de 15 inci + placă video GT 645M. Acesta e una dintre cele mai bune plăci video de pe laptopuri având în vedere cât de subțire e. Spun asta deoarece modelele GTX sunt ceva mai mari și necesită un sistem de răcire deosebit. UX52VS-CN024H are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din față
Capacul
Capacul

Specificaţii tehnice

Configurația sa e una potrivită pentru un model premium iar ca un plus, oferă și o placă video dedicată foarte performantă – GT 645M. E mult mai bună decât cele de pe laptopurile obișnuite însă nu se compară cu cele de la modelele Republic of Gamers. Are un Core i5-3317U de 1.7 GHz care mi se pare destul de bun pentru jocuri dar există un model și cu Core i7.

Ecranul de 15.6 inci e unul LCD LED și are o rezoluție 1080p care devine utilă pentru editor sau proiectanți. Memoria RAM e una suficientă deoarece e de 6GB la 1600 MHz. Mediul de stocare e asigurat de un hard SATA de 750GB și de un SSD incorporat de 24GB. Dotările sale sunt foarte bune: unitate DVD, difuzoare, cameră web HD, USBuri 3.0, HDMI, bluetooth etc. Bateria de 4 celule oferă o autonomie decentă și în jocuri aceasta scade cu 1-2 ore. În mod office poate oferi circa 5-6 ore.

Alte caracteristici ale acestui model sunt: tastatura iluminată, Windows 7, aluminiu și securitate Intel Anti-theft. performanțele în jocuri mai vechi sau recent apărute sunt decente în special dacă nu alegeți o rezoluție prea mare (vă recomand una HD deoarece ecranul nu e așa de mare).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are doar 2.2 kilograme, ecran mat, carcasă metalică, tastatură iluminată, configurație de gaming, procesor cu frecvență scăzută (ajută bateria să oferă mai multă autonomie), Windows 8 și ecran splendid.

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Concluzie

Acest Asus UX52VS-CN024H e un ultrabook deosebit pe care se poate juca orice joc la detalii medii și poate fi consider ca o soluție pentru cei care călătoresc datorită dimensiunilor sale (20.9 mm grosime).

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Asus UX52VS-CN024H”

  1. Eu il am de o zi si il recomand oricarei persoane care se respecta. Dinferenta sintre acesta si un alt ultrabook e de la cer la pamant.

  2. Salut Catalin. Si eu vreau sa cumpar acest ultrabook dar nu am gasit nici un review despre el. Orice informatie in plus (ex:keyboard flex, gaming performance, etc.) e binevenita.Ms.

Comentariile sunt închise.