Asus UX461UA-E1014T, laptop care se transformă în tabletă

Laptopurile care se transformă în tablete sunt tot mai populare deoarece sunt atractive ca preț, arată bine și au componente avansate. Asus UX461UA-E1014T e un exemplu foarte bun deoarece e un ultraportabil oferit de un brand foarte cunoscut. E vorba de un gadget 2 în 1 pentru că are acele balamale speciale și un ecran cu touch, că doar face parte din cunoscuta serie Flip 14. Chiar dacă e subțire sunt disponibile numeroase porturi și chiar un cititor de amprentă în interiorul touchpadului, de unde puteți să-l accesați cu ușurință.

Sunt disponibile numeroase variante, iar cea de jos e una cu Core i7 Kaby Lake R și culoarea e aurie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Veți observa că performanțele noului i7 se apropie de cele ale variantei HQ din generați precedentă, deoarece are același număr de nuclee – 4. Placa video pare să fie cam aceeași doar că denumirea diferită și promite că poate rula conținut 4K. Ecranul are o rezoluție de 1920 cu 1080 pixeli și unghiuri de vizibilitate de 178 de grade. Un minus al acestui ecran dar care e normal la tablete, e acela că protecția e lucioasă (se reflectă lumina din el).

Chiar dacă nu e memoria RAM DDR4, are suficientă și are un consum de energie ceva mai mic, că doar sunteți interesați de o autonomie cât mai mare. Laptopuri cu placă video NVIDIA nu excelează la capitolul durată de viață, consumul de resurse fiind superior.

Păreri pro și contra

Chiar dacă înlocuiește două gadgeturi diferite, acesta are doar 1.4 kg. Ca multe alte laptopuri premium și acesta e dotat cu sistem de operare licențiat, nu aș recomanda altă versiunea. Pentru un laptop de tip office are destul de multă memorie RAM, un SSD generos și un procesor de ultimă generație.

Asus UX461UA-E1014T poate fi folosit ca un laptop clasic, iar când călătoriți ecranul touch chiar devine util pentru că nu mai puteți folosi un mouse. Bineînțeles, laptopul are și un touchpad dar e mai simplu să pliezi ecranul, astfel el devine mai compact. Pentru cei indeciși, am pus prezentarea de jos care e una destul de detaliată.

Te-ar mai putea interesa