Asus UX430UQ-GV007T, ultraportabil cu SSD mare

Ultrabook Asus UX430UQ-GV007T e una dintre cele mai bune soluții portabile oferite de acest brand și care nu are un preț chiar de neglijat. Un laptop clasic nu are o greutate atât de redusă și nici nu e atât de subțire pentru că are construcție realizată din plastic. Se poate observa din poza de jos că ecranul ocupă mai mult spațiu, adică marginile sunt mai înguste, deci și laptopul va fi mai mic. Are un preț ușor piperat pentru că e vorba de un Zenbook cu Windows 10 preinstalat.

Sunt destul de multe laptopuri care fac parte din această serie și sunt disponibile de ceva timp pe piață. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pare a fi o bună alternativă la un Macbook Air chiar dacă nu e pe alb, că în rest are performanțe superioare cu acel Core i5 Kaby Lake. Procesorul e cea mai importantă componentă hardware indiferent ce doriți să faceți. Oricum, configurațiile disponibile sunt destul de echilibrate, adică nu veți găsi o placă video foarte performantă cu un procesor de tip office.

Chiar dacă nu are un ecran foarte mare, acesta are un design slim, imagine 1080p și unghiuri de vizibilitate largi. Consider că are suficient spațiu de stocare și multitaskingul e excelent cu cei 8GB RAM. Nu are un mediu de stocare clasic ci unul de tip SSD model M.2. Îmi place placa video dedicată GeForce deoarece poate reda chiar și jocuri 3D. Are cea mai recentă versiune de Windows – 10, iar dacă nu ar fi avut-o, o puteați instala cu ajutorul unui stick USB 3.0.

Păreri pro și contra

Poate fi folosit de oricine și se poate adresa chiar și companiilor. Are dotări de tip business care pot fi utile pentru cei care vor să-și securizeze mai bine datele. Poate fi folosit în orice condiții de lumină deoarece are tastatură iluminată, dotare care e prezentă doar pe laptopurile premium.

Asus UX430UQ-GV007T e unul dintre cele mai performante laptopuri compacte și care merită încercate. Din prezentarea de la final se vede foarte bine cum arată, dar nu cred că puteți să-i reproșați ceva.

Te-ar mai putea interesa