Asus UX410UQ-GV073T, laptop cu i7-7500U și GeForce 940MX

ASUS UX410UQ-GV073T e un ultrabook cu procesor i7 Kaby Lake și placă video 940MX de la Nvidia. E un model Zenbook cu ecran de 14 inci și rezoluție Full HD adresat celora interesați de un model cu portabilitate mare și performanțe de neegalat.

Modelul Ux410uq vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un laptop care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Carcasa este un din aluminiu de culoare rose gold, iar tastatura numerică lipsește.


Caracteristici

Modelul UX410UQ-GV073T e unul foarte bun întrucât înglobează componente și tehnologii de ultimă generație.
Procesorul e un i7 din generația a șaptea și e dotat cu două nuclee. Nu e un model HQ, ci U, iar asta înseamnă că are un voltaj scăzut. i7-7500U scoate 5226 puncte la benchmark, ceea ce e foarte bine.
Memoria RAM e de 8 giga, fiind de tip DDR4, iar placa video are 2 giga memorie dedicată. Mă refer la placa GeForce 940MX.
Pentru stocare se folosește de un hard de 1 TB și de un SSD de 128 giga. În acest fel o să aveți mult spațiu și sarcini accelerate.
Pentru conectarea sa la net vă puteți folosi doar de wireless ac 2×2 care e foarte rapid întrucât are și suport Gigabit.
Ca sistem de operare are Windows 10, iar din această cauză poate fi utilizat din primul moment.

Păreri pro și contra

Avantaje ale acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție corect (e un bun raport între preț și calitate), memoria RAM suficientă, spațiul suficient, ecranul clar (mulțumită rezoluției și panelului de calitate) și că are o fiabilitate ridicată.
Singurul minus ar fi lipsa unității optice, dar dacă ne gândim mai bine atunci vedem că nu e minus, ci avantaj.

Concluzie

Dacă ești interesat de un laptop care să poată fi utilizat pentru orice sarcină atunci acest model ar fi recomandarea mea. Poate fi utilizat acasă, dar și la birou întrucât are toate porturile de care ai putea avea nevoie.
Din clipul de alături vă puteți face o părere despre UX410UQ și la ce ar putea fi utilizat.

Lasă un comentariu