Asus UX392FA, laptop cu tastatură iluminată

Asus UX392FA e un ultrabook modern cu un design foarte simplu și solid, iar materialele folosite sunt de calitate superioară. Configurațiile sunt suficient de performante pentru ce va fi folosit și nu vă puteți plânge de memorie RAM ori de spațiu. De exemplu, UX392FA-AB002R are 16GB RAM pentru a putea folosi orice aplicație sau chiar mai multe aplicații simultan. Celelalte două variante (UX392FA-AB016T și UX392FA-AB015T) au doar Windows 10 versiunea clasică și 8GB de RAM pentru a fi mai accesibile. Versiunea Pro e mai mult pentru companii, însă depinde și de preferințele fiecăruia.

Din poze se vede foarte bine că e compact și ecranul ajunge până în margini, aș zice că arată mai bine ca un Macbook. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopuri în acest buget impresionează la partea de performanță, de aceea avem atât de multă memorie și SSD de tip M.2 atât de generos. Acest tip de laptop nu necesită nici o îmbunătățire pe viitor deoarece se mișcă excelent și o să facă față mulți ani, deoarece aplicațiile profesionale nu sunt precum jocurile. A sosit timpul să faceți un upgrade și seria de sus reprezintă o alegere foarte bună deoarece avem un brand foarte popular și experimentat în domeniu. Voi decideți câtă memorie RAM aveți nevoie sau ce versiune de Windows vă convine.

Păreri pro și contra

Sunt incluse câteva accesorii – husă și mini dock, cât timp laptopul nu are atâtea porturi. Carcasa e din aluminiu pentru a fi plăcută la atingere, robustă și rezistentă. Greutatea laptopurilor premium a scăzut mult și aici mă refer la modele destul de mari care au un ecran cuprins între 13 și 15 inci. Procesorul prezent pe acesta e unul dintre cele mai grozave deoarece e vorba de generația nouă și nu e nevoie de mai mult de 4 nuclee, cum am văzut la modelele de gaming.

Asus UX392FA vine cu cititor de amprentă pentru ca voi să vă autentificați mai ușor și sigur, iar acesta e prezent pe tot mai multe serii. Difuzoarele Harman Kardon au ajuns și pe laptopurile acestui brand și sunt o alegere bună când vine vorba de calitate.

Te-ar mai putea interesa