Asus UX331FAL-EG013T, ultraportabil cu SSD de 512GB

Ultraportabilul Asus UX331FAL-EG013T e un exemplu bun pentru cei care vor ceva ma mult decât un laptop și nu sunt interesați de mărimea ecranului. Poate fi transportat precum o mapă pentru că nu e foarte mare și cântărește doar 1 kg. Încape în orice geantă sau puteți lua o husă pentru el, dacă vreți să-l protejați în timp ce-l transportați. Nici nu ar avea sens să pui un hard disc alături de un procesor atât de bun, iar capacitatea e importantă dacă nu folosiți un hard disc extern pentru stocarea fișierelor.

Din pozele de prezentare se vede clar că are o construcție mult mai subțire decât un model clasic de 13.3 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Noul procesor Intel i7-8565U are patru nuclee ca și varianta din seria Kaby Lake R, iar placa video integrată e aceeași. Nici nu cred că ar avea sens să pune o placă video dedicată, că oricum nu l-ați fi folosit pentru gaming. Astfel de serii sunt concepute pentru un anumit tip de utilizator.

Memoria RAM a acestui model e destul de mare și nici nu are nevoie de mai mult. E vorba de una cu consum redus de energie pentru ca voi să vă bucurați de o autonomie mare. Pe această serie avem cel mai bun sistem audio, adică avem difuzoare Harman Kardon și tehnologii noi de sunet. Puterea lor nu e foarte mare datorită grosimii laptopului.

Păreri pro și contra

Chiar dacă e subțire, are o baterie cu autonomie generoasă, numeroase porturi, componente performante și multe altele. Până la urmă discutăm de o serie premium cu carcasă realizată din aluminiu, pentru că plasticul e gros și fragil. Se poate lucra în aproape orice condiții de lumină pe acesta datorită tastaturii iluminate, iar autentificarea se face rapid și sigur cu ajutorul cititorului de amprentă. Această nu e una colorată ori RGB pentru că discutăm de un model office.

Asus UX331FAL-EG013T are la pachet Windows 10 preinstalat și nu aș recomanda altă versiune pe un laptop atât de nou pentru driverele compatibile sunt doar pentru acesta.

Te-ar mai putea interesa