Asus UX331FAL-EG009T, ultraportabil mic cu Core i7

Ultraportabilul Asus UX331FAL-EG009T e unul dintre modelele mele preferate deoarece are o greutate de numai 1 kg, adică e pe jumătate cât un laptop clasic și la interior avem un hardware standard. Dar să nu uităm că e vorba de o serie premium cu caracteristici speciale ceva mai numeroase. Îmi place chiar și culoarea sa care e una elegantă și nu țipătoare cum am văzut la alte serii. Laptopurile înguste au puțin porturi dar nu trebuie să vă faceți griji pentru că producătorul a pus cele mai importante. Ce sens ar fi avut, de exemplu, o mufă LAN pe acesta cât timp are WiFi ac 2×2 (Dual Band)?

Mai toate seriile de laptopuri devin cât mai compacte pentru că și componentele sunt tot mai mici, astfel laptopurile devin ultraportabile, însă nu și cele de gaming. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu sunt multe gadgeturi portabile cu i7-8565U pentru că e vorba de generația nouă numită Whiskey Lake și e destul de similară cu cea precedentă. Performanțele acestui model sunt cu 10% mai mari dar nu cred că le veți observa în taskuri zilnice. Autonomia laptopului e atât de generoasă pentru că are un hardware cu consum redus, iar aici mă refer la procesor, memorie RAM și placă video. Indiferent ce veți face, palca video integrată va fi de folos chiar și dacă conectați laptopul la un televizor 4K.

Chiar și ecranul e foarte important iar cele mai apreciate panouri sunt cele IPS indiferent ce veți face pe laptop.

Păreri pro și contra

Chiar dacă e subțire are difuzoare Harman Kardon care oferă o calitate superioară, porturi USB cu viteze de transfer mari, tastatură iluminată, baterie cu autonomie maximă de 14 ore, carcasă din aluminiu și cititor de amprentă. Dotările chiar pot impresiona și nu trebuie să uităm nici de partea hardware care e satisfăcătoare și nu o să vă gândiți niciodată la vreo viitoare îmbunătățire.

Asus UX331FAL-EG009T poate fi folosit de orice tip de utilizator doar că nu oricine și l-ar permite. Unii dintre voi preferați serii mai accesibile cu aceleași componente, doar că nu veți avea aceeași construcție.

Te-ar mai putea interesa