Asus UX331FAL-EG006T, laptop cu Core i5-8265U Whiskey Lake

Laptopul Asus UX331FAL-EG006T e un ultrabook datorită construcției sale și materialelor folosite. E vorba de o carcasă realizată din aluminiu care e plăcută la atingere și oferă rezistență gadgetului. Îmi place culoarea aleasă de producător, fiind un albastru închis. Din numele său reiese faptul că are un ecran mai mic și un software licențiat, iar aici mă refer la Windows 10. E mai bine să aveți acest sistem de operare preinstalat pentru că așa veți economisi niște bani.

Această serie oferă o mulțime de configurații, iar mai toate sunt office și nu necesită îmbunătățiri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E vorba de o generație nouă de laptopuri, motiv pentru care are un procesor nou – Core i5 cu patru nuclee. Acesta e puțin mai bun decât cel din generația precedentă Kaby Lake R, însă diferențele nu sunt foarte mari.

Laptopul se prezintă excelent la capitolul viteză de procesare și datele sunt transferate rapid. Multe laptopuri vin cu SSD destul de mare și nici nu e nevoie de mai mult. Fișierele pot fi stocate în cloud dacă sunt de tip media (poze sau filmări) ori pe un hard externe dacă e vorba de ceva mai sensibil/confidențial.

Dacă nu aveți un router wireless în apropiere ci numai un cablu de rețea, aveți inclus un adaptor USB 3.0 la RJ45. Transferul de date e foarte bun prin intermediul acelui port, astfel că puteți folosi chiar și medii de stocare externe.

Păreri pro și contra

E vorba de un laptop premium care face parte dintr-o serie deosebită, iar în pachet sunt incluse și niște accesorii interesante. Husa din pachet e perfectă atunci când călătoriți și vreți să protejați laptopul de zgârieturi. Poate fi folosit în cadrul companiilor, deoarece are cititor de amprentă, astfel autentificare e mai rapidă și sigură. Nu se poate compara cu un laptop standard pentru că acesta are o greutate de 1 kg și componente foarte bune.

Sunt foarte puține laptopuri pe piață care să prezinte o construcție atât de bună și să nu coste foarte mult. Asus UX331FAL-EG006T are una dintre cele mai bune autonomii de pe piață, adică poate atinge în anumite condiții chiar și 14 ore.

Te-ar mai putea interesa